'Izmir'in Alt Yapi, Trafik Ve Su Sorunu Vatandasin Ilk Gündem Maddesi'

AK Parti Izmir Il Baskanligi, karinca modeli ilçe ziyaretleri kapsaminda Kemalpasa ilçesine ziyaret yapti. Il ve ilçe ana kademe, kadin ve gençlik kollari ile birlikte, 200 kisilik bir ekiple rekor sicaga ragmen ziyaretlerini gerçeklestiren Il Baskani Kerem Ali Sürekli’nin gündeminde, ilçenin sorunlari, 2023 seçimleri, hedefinde ise CHP’li Izmir Büyüksehir Belediyesi vardi. Sürekli, "Istedikleri kadar kaçsinlar, istedikleri kilifi uydursunlar, Izmir’in alt yapi, trafik ve su sorunu vatandasin ilk gündem maddesi. Paçalarindan, Izmir sokaklarina sorun, saibe ve borç akiyor" dedi.

'Izmir'in Alt Yapi, Trafik Ve Su Sorunu Vatandasin Ilk Gündem Maddesi'
AK Parti Izmir Il Baskanligi, karinca modeli ilçe ziyaretleri kapsaminda Kemalpasa ilçesindeydi. 200 kisilik bir ekiple rekor sicaga ragmen ziyaretlerini gerçeklestiren Il Baskani Kerem Ali Sürekli, kendisiyle sohbet etmek için toplanan kalabalikla bir araya geldi. AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, “Vatandaslarimizin derdini 19 yildir yerinde dinledigimiz; aradaki engelleri kaldirip onlarla samimiyetle bag kurdugumuz için basarili olduk. Sov için degil, her gün her an sokaktayiz" dedi.

Sürekli, "Her gittigimiz yerde yerel sorunlar dile geliyor. Istedikleri kadar kaçsinlar, istedikleri kilifi uydursunlar, Izmir’in alt yapi, trafik ve su sorunu vatandasin ilk gündem maddesi. Paçalarindan, Izmir sokaklarina sorun, saibe ve borç akiyor. Sorun ve kriz biriktiriyorlar. Izmir, yakin gelecekte tüm bunlarin altinda kalacak. ‘Askla Izmir’ demekle olmuyor. 30 binden fazla çalisaniniz varken, sehrinizdeki heykelleri saydirmak için 171 bin lira ödüyorsaniz, 583 Bin TL verip trafik emniyet konisi dizdiriyorsaniz, 238 bin TL bütçeli Okur Yazarlik Kursu ihalesini gazeteci arkadasiniza servis etmek istiyor, sonrada tepkiler üzerine iptal edip mahkemelik oluyorsaniz; bu askin izdirabi Izmirlilere düser" dedi.



"Kargalar bile güler"

"Izmir trafigi can çekisirken, alinan 364 otobüsle bunu çözecegini iddia edene, milyonlarca insan içme suyu korkusu yasarken, ‘bir bardak suda firtina koparmayin’ dedikten iki gün sonra ‘alt yapi için kredi bulduk’ diyene kargalar bile güler" diyen Baskan Sürekli, konusmasinda, "Genel siyaset yapma egilim ve heyecanlari, hizmet asklarindan büyük. O zaman yanlis yerdeler demek ki. 2023’de taslar yerine oturacak. 2024’te Izmir AK Belediyecilikle bulusacak" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli ayrica, ziraat odasi, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Soförler ve Otomobilciler Esnafi Odasi yöneticileri ile de bir araya geldi. Oda baskanlari, pandemi dönemi desteklerinden duyduklari memnuniyeti, normallesme süreciyle birlikte daha umutlu olduklarini dile getirirken, Baskan Sürekli, her sartta üreticinin ve esnafin yaninda olduklarini belirtti.

Sürekli ayrica, Ulucak’ta, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Muhtari Muhammet Çitak’i ziyaret etti. Vatandaslarin Aile Saglik Merkezinin yenilenmesine iliskin taleplerini dinleyen Baskan Sürekli, Il Saglik Müdürünü arayarak merkezin iyilestirilmesi ve doktor takviyesi ile ilgili beklentiyi ileterek, takip sözü verdi.
Kaynak: İHA