AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli Açiklamasi 'Astari Yüzünden Pahali Islerle Izmir'i Geriletiyorlar'

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Izmir Büyüksehir Belediyesinin astari yüzünden pahali islerle Izmir'i gerilettigini savundu.

Sürekli, yaptigi açiklamada, ilçe ziyaretleri kapsaminda Kemalpasa'ya ziyarette bulunduklarini aktardi.

Ilçede vatandaslarin sorunlarini dinlediklerini bildiren Sürekli, açiklamada su görüslere yer verdi:

"2023, bir milat olacak. Trafik sorunu dururken, Karsiyaka yoluna koyulan dubalar için hizmet satin alan, aldigi yeni otobüsleri trafik sorununa çözüm diye sunan, su sorunu dururken ihale açip heykelleri saydiran, paçalarindan borç, saibe ve sorun akan CHP'li Büyüksehir Belediyesinin sonu olacak. Okur Yazarlik Kursu gibi sisirilmis projeleri arkadaslarina servis etmek isteyen bu anlayisin ömrü uzun degil. Astari yüzünden pahali islerle Izmir’i geriletiyorlar. Bu böyle devam edemez.

Izmir, yakin gelecekte tüm bunlarin altinda kalacak. 'Askla Izmir' demekle olmuyor. 30 binden fazla çalisaniniz varken sehrinizdeki heykelleri saydirmak için 171 bin lira ödüyorsaniz, 583 bin lira verip trafik emniyet konisi dizdiriyorsaniz, 238 bin lira bütçeli Okur Yazarlik Kursu ihalesini gazeteci arkadasiniza servis etmek istiyor, sonrada tepkiler üzerine iptal edip mahkemelik oluyorsaniz, bu askin izdirabi Izmirlilere düser."

Kaynak: AA