Baskan Güder Açiklamasi 'Battalgazi'de Iz Birakan Çalismalara Imza Atiyoruz'

AK Parti Battalgazi Ilçe Teskilati, Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan bazi yatirim alanlari ve yapimi devam eden proje alanlarini gezdi. Gezi programinin ardindan teskilat üyeleri ile bir araya gelen Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi’de iz birakan çalismalara imza atiyoruz. Illere yapilan yatirimlari, biz ilçemize kazandirdik" dedi.

Baskan Güder Açiklamasi 'Battalgazi'de Iz Birakan Çalismalara Imza Atiyoruz'
AK Parti Battalgazi Ilçe Teskilati, Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçede hayata geçirilen yatirim ve hizmetleri, düzenlenen gezi turu ile yakindan tanima firsati buldu. Ilçe Teskilat üyeleri, düzenlenen gezi turu sonunda Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ile bir araya gelerek istisarelerde bulundu. Ilçe teskilat üyeleri, üstü açik tur otobüsle gerçeklestirilen yatirim ve hizmet turu kapsaminda, ilk olarak çevreyolu alti kavramini ortadan kaldiracak olan Derme Deresi Proje alanini gezdi. Ardindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla riskli bölge ilan edilen ve kisa sürede dönüsüm çalismalarinin baslayacagi Sehit Fevzi Mahallesi’ndeki 110 dönüm alani gezen Ilçe Teskilati üyeleri, daha yesil bir Battalgazi’nin temellerinin atildigi Firat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleskesi üzerindeki 15 dekarlik sera park alani, gençlik yatirimlarini, Yesilçam Sosyal Tesislerini, yenilenen konseptiyle Çocuk Egitim Trafik Parki’ni gezdi. Son olarak tarihi çok eskilere dayanan ve Battalgazi Belediyesi tarafindan saglik turizmine kazandirilan Ispendere Sifali Içmeleri’ni gezen teskilat üyeleri, burada Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ile düzenlenen programda bir araya geldi. 2 yili askin bir süredir yapilan yatirimlarla daha yasanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarinlara hazirladiklarinin altini çizen Baskan Güder, hizmet ve yatirimlarda istisareye büyük önem verdiklerinin altini çizdi.

“Battalgazi altin yilini yasiyor” övgüsü

AK Parti Battalgazi ilçe Kadin Kollari Yönetim Kurulu Üyesi Suna Kilinç,geziyle ilgili yaptigi degerlendirmede, “Çok güzel projelere imza atilmis Battalgazi’mizi gezdik. Hepsi çok güzel projeler ama özellikle Derme Deresi projesi çok dikkatimi çekti. Baskanimizin çalismalarindan dolayi mütesekkiriz ve çok mutlu olduk. Biz bu projeleri gördük ve çok memnun kaldik.” derken, AK Parti Battalgazi ilçe Kadin Kollari Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Tastan, “Battalgazi’de büyük basarilara imza atiliyor. Derme Deresi ve Sehit Fevzi dönüsüm çalismalari çok önemli. Ispendere de çok güzel çalismalara imza atilmis. Kendisini tebrik ediyorum. 2023’e giderken bu projeler tamamlandiginda sonuçlarin olumlu olarak elde edilecegine inaniyorum” ifadelerini kullandi.

AK Parti Battalgazi Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Ertem de, “Osman Güder baskanimizin yatirimlarini yerinde görme firsati bulduk. Çok güzel hizmetler var. Insallah bu hizmetler baskanimizin döneminde devam edecek. Biz teskilat olarak Baskanimizin her zaman yaninda olacagiz ve her zaman kendisine omuz verecegiz” derken, AK Parti Battalgazi Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Hakverdi, “Battalgazi altin yilini yasiyor. Baskanimiz dört dörtlük çalismalara imza atmis” seklinde konustu.

AK Parti Battalgazi Ilçe Baskan Vekili Ramazan Ayhan ise “Bu sehre güzel projeleri kazandirdigi için baskanimiz Osman Güder’e çok tesekkür ediyorum. Bu çalismalarin tamaminin 2 yil içerisinde yapilmasi çok büyük basari. Özellikle Derme Deresi’nde kiyas yaptigimda çok ciddi emek verildigini gördüm. Bu çalismalarin devami gelecektir” derken, AK Parti Ilçe Gençlik Kollari Üyesi Eda Baltaci, “Gençler her zaman gelecegimizin teminatidir. Battalgazi’deki gençlik yatirimlari çok ilgimi çekti. Bir gençlik merkezi faaliyette digerinin yapimi ise devam ediyor. Gençlerimiz adina hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

“Baskanimizin yanindayiz”

Battalgazi’ye yapilan yatirim ve hizmetlerden dolayi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini ileten AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “AK Parti ailesi olarak Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e yatirim ve hizmet tesekküründe bulunmak istiyoruz. Bizler bu yola çiktigimizda AK Parti davasinin neferleri olarak Cumhurbaskanimizin 2002’den bu yana yürüttügü mücadelede elimizden geldigi kadar bu bayragi daha yukari tasimak için gayret sarf ediyoruz. Yerel seçimlerde de Malatya’da yüzümüzün akiyla rekor bir oyla kazandik. Bu sonuçta iki kat sorumlulugumuzu arttirdi. Baskanimiz, geride kalan 2,5 yillik zaman zarfi içinde gerçekten ilçemizde güzel hizmetlere imza atti. Ekibiyle gece gündüz demeden çalisiyor. Insallah daha güzel seylere imza atacaklar. Bizler AK Parti Battalgazi Ilçe teskilati olarak baskanimizin 7/24 yanindayiz. Teskilatim adina Osman Güder baskanimiza ve ekibine saygilar ve sevgiler sunuyorum. Allah’a emanet olun Rabbim birligimizi dirligimizi daim etsin diyorum” seklinde konustu.



"Illere yapilan yatirimlari, biz ilçemize kazandirdik”

Battalgazi Belediyesi olarak hayata geçirilen yatirimlarda toplumun tüm kesimine kulak verdiklerini vurgulayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Öncelikle sizlerle bir arada olmaktan duydugum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. 31 Mart seçimlerimde Battalgazi Belediye Baskanligi görevine, ciddi bir oyla göreve getirildik. Buda bize ciddi bir sorumluluk yüklüyor. Battalgazi Belediye’mizin kapilari ve hizmet alanlari tüm hemserilerimize sonuna kadar açiktir. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafindan örnek alinmasinin temelinde, istisare kültürünü canli tutmamiz ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardir. Günün her saatinde hemserilerimizle birlikteyiz. Özellikle teskilattan gelen bir belediye baskani olarak teskilatimizin yüzünü agartmamiz gerekiyordu. Göreve geldigimiz andan itibaren Battalgazi’mizi daha güzel yarinlara hazirlamak ve degisimini saglamak adina çalismalar yapiyoruz. Battalgazi’de iz birakacak çalismalara imza atiyoruz. Bunlari yaparken de istisareye önem veriyoruz. Göreve geldigimiz günden itibaren Türkiye olarak belirli sikintilar geçirdik ama bu sikintilar içerisinde Battalgazi Belediyesi olarak bizler durmadik, yolumuza ve yatirimlarimiza devam ettik. Bir ile yapilacak yatirimlari, bizler Battalgazi ilçemize gerçeklestirdik. Bu yatirimlari yaparken de israf etmedik. Fazla bütçe olusturduk. Bu bütçe ile Derme deresi ve Çinar Park düzenleme projesini kendi öz kaynaklarimizdan yapabilecegiz. Görev ve sorumluluklarimizi iyi biliyoruz. Battalgazi’mizi daha güzel yarinlara hazirlamak için geceleri uyumadigimiz günler oluyor. Televizyonlara çikip reklam yapmadik, bizzat vatandaslarimiza dokunduk. Hizmeti vatandasimizin ayagina götürdük, takdir topladik. Buda bize yetti. Vatandaslarimiz 2024 yilinda hakikaten farkli Battalgazi görecek. Battalgazi’mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur. Hayata geçirdigimiz ve yapimi devam eden yatirimlarimiz, vatandaslardan tarafindan büyük takdirle karsilaniyor. Buda bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA