Düzce Üniversitesi Ögrencisi Poster Sunum Birincisi Oldu

DÜZCE – Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi 3. sinif ögrencisi Haco Aydin, Bursa Uludag Üniversitesi tarafindan düzenlenen 14. Ulusal Zootekni Ögrenci Kongresi’nde sergiledigi poster sunumu performansiyla 1. olma basarisini gösterdi.

Düzce Üniversitesi Ögrencisi Poster Sunum Birincisi Oldu
Ulusal Zootekni Ögrenci Kongresi’nin 14’üncüsü, bu yil Bursa Uludag Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafindan, Bölüm Baskani Prof. Dr. Ibrahim Ak öncülügünde çevrimiçi olarak düzenlendi.

Kongreye “Yem Bitkilerinde Görülen Hastaliklar ve Mücadele Yöntemleri” adli poster ile katilan Haco Aydin, yem bitkilerinin hayvansal üretimde büyük önem tasidigini belirtti.

Ayrica Aydin, yem bitkileri üretim alanlarinda olusacak hastaliklara karsi uygulanacak kültürel ve kimyasal mücadele yöntemleri ile hayvansal üretimde verim ve kalitede görülen düsüsün önüne geçilecegini vurguladi. Kongrede poster sunum birincilik ödülü kazanan Haco Aydin, aldigi ödülü ve mutlulugunu hocalari ile paylasti. Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden yapilan açiklamada, “Aldigi basarili sonuç ile Fakültemizi de gururlandiran ögrencimiz Haco Aydin’i tebrik eder, bu süreçte kendisine her türlü destegi veren hocalarina tesekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA