Emniyet Müdürü Çelik Gazetecilerin Bayramini Kutladi

Zonguldak’in Eregli ilçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, komiser ve yunus timleri ile birlikte Kdz. Eregli Gazeteciler Dernegi’ni ziyaret ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutladi.

Emniyet Müdürü Çelik Gazetecilerin Bayramini Kutladi
Kdz. Eregli ilçesinde basarili sekilde görev yapan Ilçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik beraberinde iki komiser ve yunus timleri ile birlikte Kdz. Eregli Gazeteciler Dernegi’ni ziyaret etti. Emniyet Müdürü Çelik basinin önemli bir görevi ifa ettigini belirterek tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutladi. EGD Baskani Safak Erel ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, Emniyet Müdürü Çelik ve ekibine basarili çalismalarindan dolayi tesekkür etti. Erel konusmasinda, “Bizim için önemli bir günde dernegimizi ziyarete gelerek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutlamanizdan dolayi öncelikle size ve ekibinize tesekkür ediyoruz. Eregli’de göreve basladiginiz günden bu yana basarili çalismalar yaptiginizi görüyor ve izliyoruz. Eregli’mizin güvenligi için her zaman halkin arasinda ve sahada sizleri görüyoruz. Ilçemizde asayisin saglanmasi için gösterdiginiz özverili çalismalardan dolayi sizin sahsinizda tüm polis ve bekçilerimize tesekkür ediyoruz” dedi.

EGD Baskani Erel, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri Emniyet Müdürü Çelik ile bir süre sohbet ettikten sonra günün anisina toplu fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA