Gemlik Belediyesi'nin Tarima Destegi Arazi Yollariyla Devam Ediyor

Gemlik Belediyesi tarim ile ilgili desteklerini araliksiz sürdürüyor. Daha önce çiftçilerin tarlalarini sulamasi için binlerce metre hat çeken, sulama havuzlari insa eden, yüz binlerce yerli tohum fidesini çiftçiyle bulusturan ve çiftçinin dolu afetiyle yere dökülen zeytinini iki kat fazlaya satin alan Gemlik Belediyesi, simdi de çiftçilerin tarlalarina ulasabilmesi için arazi yollarini yeniliyor. Gemlik Belediyesi, ilçenin daha önce köy statüsünde olan 17 mahallesindeki ile ilçe merkezindeki arazi yollarini çiftçilerin tarlalarina rahatça ulasabilecegi hale getiriyor.

Gemlik Belediyesi'nin Tarima Destegi Arazi Yollariyla Devam Ediyor
Gemlik Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan’in talimatiyla Çiftçi Mallari Koruma Meclisi ve muhtarlarin belirledigi arazi yollarinda çalismalarini araliksiz sürdürürken, Baskan Sertaslan ise “hizmetlerimizi ilçemizin en uzak noktalarina bile ulastirmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

“Hizmetlerimizi en uzak noktaya ulastirmanin mutlulugunu yasiyoruz”

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan ise, Gemlik Belediyesi’nin artik çiftçi belediye vizyonunu kazandigini belirterek, “Gemlikli çiftçilerimize gerek yere dökülen zeytinlerini satin alma konusunda gerekse yüz binlerce domates fidesi dagitarak yardimci olduk. Çiftçi Mallari Koruma Meclisimizin ve muhtarlarimizin belirledigi çiftçimizin arazisine ulasmak konusundaki sikayeti olan bölgeleri ise kisli malzeme ve greyder araciligiyla 17 mahallemiz ve Gemlik merkezde düzelterek vatandaslarimizin sorunlarini giderdik. Gemlik Belediyesi olarak ayrim yapmaksizin bütün mahallelerimize hizmetlerimizi götürmeye devam ediyoruz. Hizmetlerimizi sadece Gemlik Merkez ve köy yerlesik alanlari içinde degil, ilçemizin 413 kilometrelik yüz ölçümünün her bir kösesine ulastirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Kirsal mahallelerimizin en önemli sorunlarindan biri olan arazi yollarimizin yani sira tüm imkânlarimizla sorunlarin çözümü noktasinda çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz. Köylerde oturan hemserilerimizden gelen olumlu geri dönüsler bizleri oldukça memnun ediyor” diyerek sözlerini tamamladi.
Kaynak: İHA