Büyükkiliç'tan Ilçe Ilçe Bayram Ziyareti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel ile Akkisla, Sarioglan, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret ederek, ilçe teskilatlari, esnaf ve vatandaslarla bayramlasti.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, ilk olarak Akkisla ilçesine giden Büyükkiliç, burada gerçeklesen bayramlasma programinda, hayatini kaybeden Akkisla Belediye Baskani Ayhan Arslan'in babasi Mustafa Arslan'a rahmet ve Baskan Arslan'a bassagligi diledi.

Doktor olarak asi tavsiyesini yineleyen Büyükkiliç, "Tedbirleri almak suretiyle sizlerle bir arada olmaya, yüz yüze olarak görüsmeye Mevlam firsat verdigi için sükrediyoruz. Dört bayramdir yüz yüze bayramlasma yapamadik. Bu bir kazanim, bu kazanimi kaybetmek de sürdürmek de bizim elimizde. Bir doktor olarak sizlerden istegimiz mutlaka asilarinizi yaptirin. Devletimize, kurum ve kuruluslarimiza güvenimiz tam. Asisini yaptiran bir doktor olarak mutlaka asimizi yaptirmaliyiz, ihmal etmemeliyiz." ifadelerini kullandi.

MHP ilçe teskilatina da bayram ziyaretinde bulunan Büyükkiliç, Sarioglan, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde de partililerle bayramlasti.

Büyükkiliç, 2022-2023 sürecinde Sarioglan, Felahiye, Özvatan ve Akkisla'da ilçe sakinlerinin dogal gaz beklentisinin hayata geçecegini kaydetti.

Kaynak: AA