Balikesir Polisinden Bayramda 13 Sahsa Huzur Operasyonu

Balikesir’de polis ekipleri il genelinde yaptiklari asayis uygulamalarinda çesitli suçlardan aranan 9 aranan sahis gözaltina alinirken, 2 sahis tutuklandi. Ayrica narkotik polislerinin Il merkezi ve Ayvalik’ta yaptiklari uyusturucu operasyonunda 4 sahis gözaltina alindi.

Balikesir Polisinden Bayramda 13 Sahsa Huzur Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlilerince genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Balikesir Il Merkezi, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit ve Erdek Ilçelerinde 20.07.2021 tarihinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 9 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 2 sahis tutuklandi.

Yapilan aramalarda; 2 adet ruhsatsiz atesli silah ve bu silahlara ait 31 adet fisek, 1 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfege ait 13 adet kartus ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu madde ticareti, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 20.07.2021 tarihinde Balikesir Il Merkezi ve Ayvalik Ilçesinde yapilan 4 ayri çalismada, 4 süpheli sahis gözaltina alinirken, yakalanan 1 sahis adli mercilere mevcutlu sevk edilmek üzere olarak gözaltina alindi, 3 sahis ise hakkinda yapilan adli islemler sonrasi serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda, 27 adet hint keneviri bitkisi, 7 adet sentetik ecza hap, 17.79 gram kenevir tohumu, 368,07gram esrar. 1 adet LSD ve 3 adet extacy hap, ele geçirildi.
Kaynak: İHA