AK Parti Teskilati Besni'de Bayramlasti

Adiyaman’in Besni ilçesinde AK Parti teskilati tarafindan bayramlasma töreni düzenlendi.

AK Parti Teskilati Besni'de Bayramlasti
AK Parti Ilçe Baskanliginda gerçeklesen bayramlasma törenine Milletvekili Yakup Tas, Il Baskani Mehmet Dagtekin, Merkez ilçe Baskani Mustafa Alkayis, Besni Belediye Baskani Eyyüp Mehmet Emre, Besni Ilçe Baskani Ismail Sümer, Köseceli Belediye Baskani Kerim Durgut ve partililer katildi.

Besni Ilçe Baskani Ismail Sümer, bayramlasma töreninde yaptigi açilis konusmasinda tüm partililerin Kurban Bayramini tebrik ederek, AK Parti’nin büyük bir aile oldugunu, bu ailenin birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel isler basaracagini söyledi.



Besni Belediye Baskani Eyyüp Mehmet Emre ise, "Bizler hatalarimizla, eksiklerimizle, noksanlarimizla bir davanin önderleri vaziyetinde partimizle, teskilatimizla birlikte ilçemize hizmet etme hedefinde olan insanlariz. Besni Belediyesi olarak 2,5 yildir çok mühim hizmetlere sizlerle birlikte imza attik. Özelikle milletvekillerimiz, il baskanimizin, ilçe teskilatimizin, il genel meclis üyelerimizin ve belediye meclis üyelerimizin yogun destekleri ile bu güne kadar ilçemizde hayal edilemeyen bir çok degerin ve hizmetin baslamasina vesile olduk. Insallah bundan sonra da vesile olmaya devam edecegiz" dedi.

AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, birlik ve beraberlige vurgusu yaparak, bu birlik ve beraberligin her zaman Ankara’ya yansitilmasi gerektigini belirtti.

Dagtekin, “Birlik beraberlik ruhu içerisinde bu korona virüs illetinden kurtulalim. Kurallara riayete edelim. Bizim kültürümüzde amire itaat edilmesi gerektigi söylenir. Onun emrine itaat edilmeli ve onunla birlikte yol yürünmelidir. Ekip arkadaslarimiz suan bu görevi bize verdi. Yarin birakmamizi isterlerse bizde o an birakiriz. Bizde o zaman gelen kisinin emrinde hareket ederiz. Bizim yaptigimiz yanlislari AK Parti Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yanlisi olarak görmeyiniz. Onunla ilgili buradaki hava sürekli gür olmali. Bu birlik ve beraberligi her zaman Adiyaman’a, Adiyaman’dan da Ankara’ya yansitmaliyiz” dedi.

AK Parti Adiyaman Milletvekili Yakup Tas ise yaptigi konusmada, "AK Parti, vatandaslar tarafindan kurulmus bir davayi temsil ediyor. AK Parti hareketinin misyonu farkli ülkemizdeki terör belalarini gidermek, insanimizi zenginlestirmek, kendi bölgesinde bir güç haline getirmek, dünyada bir güç haline getirmek, mazlumlarin derdine derman olmak için yürüyen bir harekettir" dedi.

Daha sonra vatandaslar ile bir araya gelen Tas, esnaflari, Besni Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Besni Ilçe Jandarma Komutanligini ziyaret ederek bayramlasti.
Kaynak: İHA