Güder Açiklamasi 'Battalgazi'mize Modern Bir Okul Daha Yapiliyor'

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, 24 Ocak depreminde Battalgazi’deki bazi okullarin hasar görmesinin ardindan Malatyali is adami Mehmet Ali Aydinlar tarafindan ilçeye yaptirilan 24 derslikli Mehmet Ali Aydinlar Malatya Lisesi okul insaat çalismalarini inceledi.

Güder Açiklamasi 'Battalgazi'mize Modern Bir Okul Daha Yapiliyor'
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte 2020 yilinin Temmuz ayinda protokolü imzalanan ve Acibadem Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Ali Aydinlar tarafindan Battalgazi Sehit Oguzhan Günaydin Halk Egitim Merkezi’nin ön kisminda yapimina baslanilan 24 derslikli ‘Mehmet Ali Aydinlar Malatya Lisesi’ okul insaat çalismalarini yerinde inceledi. Çalismalarin son durumu hakkinda yetkililerden bilgiler alan Baskan Güder, okul insaatinin tamamlanarak hizmete girmesi sonrasinda ilçenin modern bir okula daha sahip olacagini kaydetti.

“Emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum”

Emegi geçen herkese tesekkürlerini ileten AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder ile birlikte yapimi devam eden Mehmet Ali Aydinlar Anadolu Lisesi insaatini inceleme firsati bulduk. Ben özellikle Mehmet Ali Aydinlar’a yapmis oldugu katkilardan dolayi tesekkür ediyorum. 24 Ocak depreminden sonra Malatya’mizda özellikle de Battalgazi bölgemizde birkaç okulumuz yikilmisti. Onlarin yerine ilçemize böyle bir okul kazandirip, ögrencilerimizin istifadesine sunacagiz. Bu güzel okulu Battalgazi’ye kazandiran emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

“Battalgazi’mizin okul ihtiyaçlari gideriliyor”

Battalgazi’ye güzel bir okul kazandirildiginin altini çizen Baskan Güder, “Battalgazi’miz, yapilan projelerle bölgede yildizlasma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bugün Malatyali is adamimiz Mehmet Ali Aydinlar’in bölgemize yaptirdigi okulda incelemeler yaptik. Tabi alt ve üst yapisiyla birçok okula örnek olacak okul insa ediliyor. Gerek bakanlarimizla gerekse de is adamlarimizla yaptigimiz görüsmeler sonunda bölgemize yeni yatirimlar getirmek için büyük gayretler sarf ediyoruz. Bölgemize yapilacak olan okullarla birlikte Battalgazi’mizin okul ihtiyaci gideriliyor. Battalgazi’mizde gençlik yatirimlari kapsaminda milyonluk yatirimlari kazandirdik. Battalgazi Belediyesi olarak egitim ve ögretime ayri bir önem veriyoruz. Battalgazi’miz bir insaat haline bürünmüs. Battalgazi’miz gerçekten yildizlasiyor. Türkiye’nin 2023’e hazirlandigi dönemde bizlerde Battalgazi’mizi 2023’e, 2051’lere, 2070’lere hazirliyoruz. Daha yasanabilir bir Battalgazi’yi insa etmek için mesai kavrami gözetmeden çalismalarimizi yürütüyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Yapimi devam eden bu okumuz, Battalgazi’mize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA