TÜSIAV'dan Rektör Uzun'a 'Üstün Hizmet Ve Basari Berati'

Türk Sanayici ve Is Adamlari Vakfi (TÜSIAV) tarafindan bölgesel odakli çalismalarla ülkemizin gelisimine sundugu katkilar dolayisiyla Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a “Üstün Hizmet ve Basari Berati” verildi.

TÜSIAV'dan Rektör Uzun'a 'Üstün Hizmet Ve Basari Berati'
TÜSIAV tarafindan yapilan degerlendirmeler sonucunda Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun “Üstün Hizmet ve Basari Berati” almaya layik görüldü.

Kisilerin çalistigi kurum ve kurulusa, ülkesine, milletine, devletine ve insanliga özverili ve üstün hizmetlerinden dolayi verilen berat belgesi, Bartin Üniversitesi’nde düzenlenen törenle Rektör Uzun’a takdim edildi. Törende TÜSIAV Yönetim Kurulu Üyesi, Bilisim ve Teknoloji Platformu Baskani Cemil Sedefoglu, TÜSIAV Platformlar Koordinatörü, Hukuk Platformu Baskani Avukat Celalettin Solmaz ve TÜSIAV Egitim Platformu Baskan Vekili Mustafa Hürmüzlü yer aldi.

Törene video konferans araciligiyla baglanan TÜSIAV Yönetim Kurulu Baskani Veli Saritoprak, “Türk Sanayici ve Is Adamlari Vakfi olarak Bartin Üniversitesini ve degerli Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u yakindan takip ediyoruz. Rektör Prof. Dr. Uzun liderliginde Bartin Üniversitesinde, bölgesel kalkinma odakli çalismalarla ülkemizin gelisimine yönelik önemli isler yapilmaktadir. Bartin Üniversitesi, ulusal ve uluslararasi alanda kayda deger bir görünürlük kazanmis ve bagimsiz degerlendirme kuruluslarina göre önemli bir yükselis kaydederek bizlere güven veren bir noktaya ulasmistir. Sadece bilimsel çalismalarla degil ögrencileriyle de önemli bir bilim yuvasi olan Bartin Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u göstermis oldugu gayretlerden dolayi kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

TÜSIAV Yönetim Kurulu Baskani Veli Saritoprak ile yönetim kurulu üyelerine tesekkür eden Rektör Uzun ise, “Sürekli gelisen, topluma birçok noktada katki saglayan, bölgemizden baslayarak ülkemizin kalkinmasina deger katan Bartin Üniversitesinde tüm bilesenlerimizle gelecege kararlilikla yürüyoruz. ‘Birlikte Basariyoruz’ sloganiyla durmadan çalisiyor ve her seyin çok hizli degistigi günümüzde sadece bilgiyi aktaran degil, ayni zamanda üreten bir üniversite olma hedefiyle gayret gösteriyoruz. Ülkemizin ve dünyanin saygin yüksekögretim kurumlari arasina girmek için yogun bir tempoda ilerlemeye devam ediyoruz. Gurur duyulacak bir gelisim gösterdigimiz bu süreçte elde edilen basarilara her geçen gün yenilerini ekliyoruz. YÖK Baskanimiz Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve YÖK üyelerimizin destekleri ile tüm paydaslarimizla güç birligi yaparak gösterdigimiz performansi sürdürülebilir kilmak istiyoruz. Bu düsüncelerle TÜSIAV Yönetim Kurulu Baskani Veli Saritoprak ile yönetim kurulu üyelerine bizleri motive eden ve gelecege daha umutlu bakmamiza katki saglayacak bu teveccühleri dolayisiyla tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA