Odunpazari Açik Oto Pazari Yeniden Açiliyor

Odunpazari Belediyesi tarafindan hizmete sunulan Açik Oto Pazari, normallesme süreci ile birlikte 4 Temmuz Pazar günü yeniden hizmet vermeye basliyor.

Odunpazari Açik Oto Pazari Yeniden Açiliyor
75. Yil Mahallesi’nde yer alan ve korona virüse karsi tüm tedbirlerin alindigi pazar, normallesme süreci ile birlikte yeniden hizmete açiliyor. Ikinci el otomobil alim satimi yapmak isteyen vatandaslara her türlü mevsim kosulu altinda hizmet almalarini saglayacak sekilde düzenlenen Açik Oto Pazari, sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle bir süredir hizmet vermiyordu. Normallesme süreci ile de yeniden faaliyete geçecek olan pazar, 4 Temmuz Pazar günü yeniden açilacak. Açik Oto Pazari, vatandaslara 08.00-15.00 saatleri arasinda hizmet verecek. 8 bin 421 metrekare alana sahip olan Odunpazari Açik Oto Pazari, 500 araçlik bir kapasiteye sahip.

Odunpazari Açik Oto Pazari’nda, alici ve saticilarin ekspertiz hizmetlerine kolayca ulasabilecegini söyleyen yetkililer, pazarda korona virüse karsi tüm önlemlerin titizlikle uygulandigini vurguladi. Yetkililer, vatandaslardan da kurallara hassasiyet göstermelerini istedi.
Kaynak: İHA