Elmali Davasindaki Çocuklarin Öz Babasi Canli Yayinda Konustu

Elmali davasi, Türkiye’yi ayaga kaldirmis, korkunç olay infial uyandirmisti. Çocuklarin öz babasi konustu. Babanin çarpici açiklamalarinin ardindan babaanne de canli yayina baglandi. Iddialari tüyler ürpertti.

Elmali Davasindaki Çocuklarin Öz Babasi Canli Yayinda Konustu


Çocuklarin öz babasi Gürhan bey, hafta içi her gün yayinlanan sunuculugunu Hakan Ural ile Nur Tugba Namli’nin yaptigi “Neler Oluyor hayatta” programina canli baglanarak açiklamalarda bulundu.

“Gözlerindeki korkuyu ve dehseti hissettim”

“Ilk ve son defa sizin yayininizda açiklama yapiyorum” diyen baba isyan etti. Baba, çocuklarinin yasadigi korkunç olayi basta anlayamadigi, çocuklarina baski altinda rol yaptirildigini iddia etti. “Kimseye zarar vermemem için basta benden gizlendi” diyen baba, olayi dava sürecinde ögrendigini anlatti.

Çocuklarini sik sik görmeye gittigini aktaran baba, “Her gidisimde çocuklarimin gözlerinde siddeti, korkuyu ve istismari görüyorum” dedi.

Çocuklarin yalan söyledigi yönündeki iddialara ise baba, “Çocuklarim yalan söylemiyorlar, onlara güveniyorum” ifadesini kullandi.

“Anneye söyledigimde onlar yalanci dedi, kahkaha atti”

Babanin çarpici açiklamalarinin ardindan konusan babaanne Günay hanim, çocuklarim dedigi torunlari için “Zeytin tanesine hasret kalmislar, onu tabagin altina sakladilar” dedi.



Ardindan da çocuklari aldiginda kendisine tuhaf davrandiklarina dikkat çeken babaanne, “Bizi döver misin?” diyerek ilginç sorular sorduklarini anlatti. Durumu anneye anlattiginda annenin kahkaha atarak, “Anne onlar çok yalanci” dediginden bahsetti. Üvey babanin ise çocuklar için “Onlar seytan” ifadesini kullandigini söyledi.

Çocuklara hirsizlik yaptirildigini iddia eden babaanne gözyaslarini tutamadi. Sonra da çocuklarin kabloyla dövüldügünü, sirtlarinda degnek kirildigini ileri sürdü.
Kaynak: İHA