Diyarbakir'da Saglik Çalisanlari Sorunlarini Tiyatro Yoluyla Anlatti

Diyarbakir Özel Bower Hastanesi çalisanlari, saglik çalisanlarinin ugradigi siddeti ve çalisma sartlarini vatandasa tiyatro yoluyla anlatti.

Diyarbakir'da Saglik Çalisanlari Sorunlarini Tiyatro Yoluyla Anlatti
Diyarbakir’in merkez Yenisehir ilçesinde bulunan Orhan Asena Devlet Tiyatro salonunda sahnelenen ‘Saglik Olsun’ adli tiyatro gösteriminde saglik çalisanlari hem güldürüp hem de düsündürürken, çok sayida vatandasin izledigi tiyatro gösterimi büyük bir begeni topladi. Amaçlarinin saglik çalisanlarinin çalisma sartlarini tiyatro yoluyla vatandaslara anlatmak oldugunu belirten Özel Bower Hastanesi Tanitim ve Pazarlama Sorumlusu Taner Subasi, “Amacimiz, saglik çalisanlarinin çalisma sartlarini gösterebilmek ve zor sartlarda nasil çalistiklarini insanlara iletebilmek. Gelen tüm seyircilerimize çok tesekkür ediyorum. Sanatsal aktivitelerimize bu tarz destekleri veren CEO’muz Hasan Ipek’e de çok tesekkür ediyorum” dedi.



"Oyunumuza çok büyük bir talep vardi"

Özel Bower Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Sorumlusu Zeliha Tural, “Bugün saglik çalisanlarinin yasadiklari sikintilari dilimizin döndügünce anlatmaya çalistik. Umarim yeteri kadar anlasilabilmisizdir. Biz saglik çalisanlarin tek derdi anlasilabilmektir. Çok büyük bir talep vardi oyunumuza ve gelen herkes ile hastanemize çok tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Vatandaslarin saglik çalisanlarini anlayabilmelerini istiyoruz”

Özel Bower Hastanesi Ameliyathane Destek Personeli Miraç Araç Sancar da, “Amacimiz, hastanede çektigimiz sikintilari ve saglik çalisanlarinin ugradigi siddeti tiyatro yoluyla vatandaslarimiza aktarabilmek ve derdimizi bu yolla anlatabilmektir. Basarili oldugumuza inaniyorum. Vatandaslara da çagrim; vatandaslarimiz hastanelere geldikleri zaman saglik çalisanlarini anlayabilmelerini istiyoruz” seklinde konustu.

Yapilan açiklamalarin ardindan tiyatro gösteriminde rol alan Özel Bower Hastanesi çalisanlari toplu hatira fotografi çekmesiyle etkinlik son buldu.
Kaynak: İHA