Depolara Baskin Açiklamasi 1 Tona Yakin Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Izmir’in Seferihisar, Karabaglar ve Buca ilçelerinde, jandarma ekipleri tarafindan düzenlenen operasyonlarda yüklü miktarda kaçak tütün ve makaron ele geçirildi. Konularla ilgili 3 süpheli gözaltina alindi.

Depolara Baskin Açiklamasi 1 Tona Yakin Kaçak Tütün Ele Geçirildi
Izmir Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü ile Seferihisar, Karabaglar ve Buca Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, Seferihisar Ilçesi Camikebir Mahallesi ve Buca Ilçesi Yesilbaglar Mahallesinde bulunan depolarda, kaçak makaron bulundugu bilgisi üzerine çalisma baslatti. Harekete geçen ekiplerin önceden belirlenen adreslerdeki depolarda yaptigi aramalarda, 103 bin 680 adet bandrolsüz doldurulmus makaron sigara, 3 milyon 530 bin 200 adet bandrolsüz bos makaron, 966 kilogram bandrolsüz kiyilmis tütün, 118 paket bandrolsüz nargile tütünü, 65 kilogram kiyilmis açik tütün, 22 bin adet bandrolsüz sigara sarma kagidi ve 86 adet TAPDK bandrolü ele geçirildi.

Öte yandan, olaylarla ilgili 3 süpheli gözaltina alinirken, süpheliler hakkinda, 5607 sayili kanun geregince yasal islem baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA