Cumhurbaskani Erdogan'dan Akyurt'taki Fuar Alanina Destek

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile TBMM’de bir görüsme gerçeklestiren Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik, "2018 yilinda insaatina baslanan fuar alani ile ilgili yüklenici firma ile olan mahkeme süreci yakinda sonuçlanacak ve insaat yapilmaya devam edilecek. Sayin Cumhurbaskanimizin da bu süreçte Akyurt’a desteklerini görmek çok sevindirici oldu" dedi.

Cumhurbaskani Erdogan'dan Akyurt'taki Fuar Alanina Destek
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, grup toplantisinin ardindan TBMM’de Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik’i kabul etti. Görüsme ile ilgili açiklama yapan Baskan Ayik, “Sayin Cumhurbaskanimizla önemli bir görüsme gerçeklestirdik. Akyurt’ta yapimi devam eden yatirimlardan Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Akyurt Devlet Hastanesi, Akyurt Millet Bahçesi, Ankara-Çankiri yolu ve Ibrahim Aga Konagi gibi önemli ve güzel projelerin yapilmasinda basta Sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere bakanliklarimizin bize verdigi destek nedeniyle tesekkürlerimizi ilettik” dedi.

Baskan Ayik, Cumhurbaskani Erdogan ile Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezi insaatini da görüstü. Baskan Ayik, “2011 yilinda Uluslararasi Ankara Fuar ve Gelisme Sahasi Kentsel Dönüsüm ve Gelisim Proje Alani ilan edilen, 2018 yilinda insaatina baslanan fuar alani ile ilgili yüklenici firma ile olan mahkeme süreci yakinda sonuçlanacak ve insaat yapilmaya devam edilecek. Sayin Cumhurbaskanimizin da bu süreçte Akyurt’a desteklerini görmek çok sevindirici oldu. Bildiginiz gibi fuar alani insaati yalnizca Akyurt için degil, bütün Ankara için çok önemli bir proje. Ankara’nin kuzeyinin tamamini yakindan ilgilendiriyor. Esenboga Havalimani’na olan yakin konumu, sehir merkezi ile olan baglantisinin kolayligi ve bölgemizin gelisime açik, avantajli bir bölge olmasi nedeniyle zaman kaybetmeden devam edilmesi gereken bir proje özelligi tasiyor. Akyurt’un gelecegi, bu saydigimiz yatirimlarin yaninda fuar alaninin da yapilmasiyla daha da parlak olacak. Her ilçede mevcut olmasi gereken güzel donatilari bir bir Akyurt’a kazandirirken, fuar alaniyla bunu taçlandirmayi amaçliyoruz. Bu önemli görüsme sonucunda ilgi ve desteklerini Akyurt’tan ve bizlerden esirgemeyen Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere, fuar alani konusunda yanimizda olan Sanayi ve Teknoloji Bakanimiz Sayin Mustafa Varank, Il Baskanimiz Hakan Han Özcan ve AK Parti Ankara Milletvekillerimize Akyurt adina bir kez daha sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA