Baskan Dinçer'den Sanayi Sitesi Esnafina Müjde

Aksaray Belediye Baskani Enver Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi Projesinin 1. etabindan herhangi bir nedenle faydalanamayan sanayi esnafi için 2. etabin yapilacaginin müjdesini verdi.

Baskan Dinçer'den Sanayi Sitesi Esnafina Müjde
Aksaray Belediyesi ve TOKI is birliginde geçtigimiz dönemlerde bölgesel istihdami saglamak, esnafi kira öder gibi is yeri sahibi yapmak ve vatandaslarinda nezih ortamlarda hizmet almalarini saglamak için bin 620 dükkandan olusan Yeni Sanayi Sitesi için insaat çalismalari baslatilmisti. Yeni Sanayi Sitesi projesinde sona yaklasilirken Belediye Baskani Evren Dinçer’den bir Sanayi Sitesi esnafina bir müjde geldi. Yeni Sanayi Sitesi 1. Etabina çesitli nedenlerle basvuramayan sanayi esnafinin da is yeri sahibi olmasi için TOKI ve Aksaray Belediyesi arasinda Yeni Sanayi Sitesi 2. etabi için çalismalar baslatildi. Yeni Sanayi Sitesinin 1. etabina çesitli nedenlerle basvuru yapamayan ama bu projeden faydalanmak isteyen esnaf Belediye Baskani Evren Dinçer’e taleplerini iletti. Baskan Dinçer’de esnafin talebine kayitsiz kalmayarak, Esnaf Sanatkârlar Odasi Baskani Dogan Ceylan ile birlikte TOKI Baskani Ömer Bulut’a ziyarette bulundu. Yapilan ziyarette 1. etaptan faydalanamayan esnafinda talepleri masaya yatirildi. Aksaray Belediyesi ve TOKI is birliginde Yeni Sanayi Sitesinin 2. etabinin yapilmasina karar verildi.

Sehrin büyümesine ve gelismesine olumlu yönde katki saglayacak ve 1. etaptan yaralanamayan esnafin yüzünü güldürecek olan Yeni Sanayi sitesi 2. etap projesini Belediye Baskani Evren Dinçer, müjde olarak paylasti.
Kaynak: İHA