Baskan Bakkalcioglu Metro Istanbul Genel Müdürü Özgür Soy 'U Agirladi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, ilçe merkezinde ulasimi kolaylastiracak olan belediyenin vizyon projesi BOZTRAM ile ilgili olarak Istanbul Büyüksehir Belediyesi kent içi rayli sistemlerinin isletmeciligini yapan Metro Istanbul’un Genel Müdürü Özgür Soy ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Baskan Bakkalcioglu Metro Istanbul Genel Müdürü Özgür Soy 'U Agirladi
Baskan Bakkalcioglu’nun makaminda yapilan toplantiya Metro Istanbul’un Genel Müdürü Özgür Soy’un yani sira Genel Müdür Yardimcisi (Proje Hizmetleri ve ARGE) Mehmet Fatih Gültekin, Etüd Proje ve Demiryolu Koordinatörü Ertan Toprakal, Mimari Tasarim ve BIM Koordinatörü Hande Akkoyunlu, Istanbul Büyüksehir Belediyesi Mahalli Idareler Proje Uzmani Nazli Yasar ve belediye baskan yardimcilari katildi.

Ilçede ana cadde üzerinde, çevre dostu elektrikli vagonlarla hizmet verecek Boztram Projesinin masaya yatirildigi toplantida fizibilite çalismalari hakkinda bilgi alisverisinde bulundu. Heyet yapilan toplantinin ardindan Baskan Bakkalcioglu nezaretinde, yapilacak tramvay hatti güzergahini inceledi. Görüsmenin sonunda Baskan Bakkalcioglu Metro Istanbul’un Genel Müdürü Soy’a günün anisina plaket takdiminde bulunarak Nutuk ve Türk Bayragi hediye etti.

Toplantinin oldukça verimli geçtigini belirten Baskan Bakkalcioglu, Proje ve danismanlik konusunda verecekleri tüm destekler, ilçeye göstermis oldugu ilgi ve alaka nedeniyle Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’na, Metro Istanbul’un Genel Müdürü Özgür Soy ve beraberindeki heyete tesekkür ederek çalismalarinda kolayliklar diledi.
Kaynak: İHA