Baris Manço Parki Yeniden Hizmete Açildi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yeniden düzenlenerek hazirlanan Baris Manço Parkinin açilisi yapildi.

Baris Manço Parki Yeniden Hizmete Açildi
Safranbolu Saglik Sokak’ta bulunan ve yeniden düzenlenerek çok daha güzel bir görünüme kavusan Baris Manço Parki, Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse’nin katildigi törenle hizmete açildi.

Açilis töreninde konusan Baskan Köse, “Hem çocuklar hem kadinlar hem de Safranbolu için islevini yitirmis, estetik olmayan her yeri yenileme çabasi içindeyiz. Bunlardan bir tanesi de Baris Manço Parki. Bizler için kadinlar da çocuklar da son derece önemli. Bununla birlikte bir Çocuk Meclisi kurduk. Çocuk Meclisi’nde görevli çocuklar da bizler gibi ayda bir kere toplanip, Safranbolu’da çocuklar adina neler yapabilecegimizi, eksiklerinin neler oldugunu bizlere iletecekler. Bakin bu çok önemli. Çünkü birçok kentte olmayan bir meclisleri var artik çocuklarimizin “ dedi.

Baskan Köse’nin hayirli olsun dileklerinin ardindan içerisinde yöresel ürünler pazari, çocuk oyun guruplari, mini golf alani, özel parkurlar, dinlenme alanlari, emzirme odasi, büfe ve tuvaletin oldugu park hizmete açildi.

Kadin ve çocuklarin yogun ilgisi ile karsilasan Baskan Elif Köse, açilisa katilan kadinlarla uzun süre sohbet ederken, çocuklarla birlikte hem fotograf çektirdi hem de onlarin eglencelerine ortak oldu.
Kaynak: İHA