Tarihi Mekanda Candan Erçetin Rüzgari
Ünlü sanatçi Candan Erçetin, açik havada konser hasretine Bodrum Antik Tiyatro’da son verdi.

Gelenek Bozulmadi
Konserinin ilk bölümünde siyah bir sahne kiyafeti tercih eden güzel sanatçi Candan Erçetin, konserinin ikinci bölümünde ise turuncu renkli bir kiyafet tercih etti. Gelenegi bozmayarak muhtesem gecenin ikinci bölümünü çiplak ayakla tamamlayan Erçetin, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile büyük alkis aldi.
Pandemi’nin hemen öncesinde müzikseverlerle bulusturdugu ’’Iyi Ki’’ sarkisinin kendileri için bu dönemin hatirasi olarak kaldigini da ifade eden basarili sanatçi ’’Artik cani gönülden Iyi ki demek istiyoruz. Umarim bundan sonra geçirecegimiz tüm zamanlar bol müzikli, saglikli ve afiyetli olur.’’ sözlerinden sonra bu özel eseri Bodrumlu müzikseverler için seslendirdi.
2 saat 20 dakika süren konserini Balkan ezgileri ile noktalayan Candan Erçetin, seyircilerin alkis ve tezahüratlari esliginde sahneye geri dönerek Bodrum Antik Tiyatro’da iz birakan bir finale imza atti.
