Polisleri Görünce Aracini Park Edip, Yaya Rolü Yapip Kaçmak Isteyen Sürücü Alkollü Çikti

Isparta’da trafik denetimini görünce aracini birakip kaçmak isteyen alkollü sürücü yakalandi. 1.02 promil alkollü oldugu belirlenen sürücü, “Hataliyim. Özür dilerim yapmamam gereken bir davranisti” dedi.

Polisleri Görünce Aracini Park Edip, Yaya Rolü Yapip Kaçmak Isteyen Sürücü Alkollü Çikti
Il Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri, gece saatlerinde alkol denetimi gerçeklestirdi. 143. caddede yapilan uygulamada bir sürücü polisleri görünce aracini denetim noktasina 150 metre mesafede park edip yaya olarak kaçmak istedi. Ancak sürücü polislerin dikkatinden kaçmadi ve yakalandi. Ahmet Hamdi A. oldugu belirlenen sürücü, kendisinden ehliyetini isteyen polise, “Sirket araci, agabey isimden olurum” dedi.



“Hataliyim, özür dilerim”

Alkolmetreyi birkaç denemede üfleyebilen Ahmet Hamdi A., kendisini görüntüleyen gazeteciye ise “Hataliyim. Özür dilerim yapmamam gereken bir davranisti. Çekmeseniz daha hos olur” dedi.



“Alkollü oldugum için arabayi biraktim”

Ahmet Hamdi A., gazetecinin ‘alkollü oldugunuz için mi arabayi biraktiniz?’ sorusuna “Evet alkollü oldugum için arabayi biraktim. Yapmamam gereken bir seyi yaptim. Alkollüyüm kabul ediyorum. Gereken ne ise uygulansin” diyerek yanit verdi.

Ehliyetine 6 ay el konuldu

Yapilan kontrolde Ahmet Hamdi A.’nin 1.02 promil alkollü oldugu belirlendi. Ahmet Hamdi A.’ya alkollü araç kullanmaktan para cezasi uygulanirken, ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu.
Kaynak: İHA