Baskan Erdem, Çocuklarin Eglencesine Ortak Oldu

Nilüfer Belediyesi tarafindan düzenlenen “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinlikleri sona erdi. Etkinligin son gününde çocuklari yalniz birakmayan Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de, çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak, eglencelerine ortak oldu.

Baskan Erdem, Çocuklarin Eglencesine Ortak Oldu
Nilüfer Belediyesi’nin çocuklarin, kitaplarla erken yasta tanismalarini saglamak amaciyla 2011 yilindan bu yana her yil yaz aylarinda düzenledigi “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinlikleri sona erdi. 6 Temmuz’da baslayan ve pandemi nedeniyle katilimin sinirli tutuldugu etkinliklere bu yil, yaklasik 140 ebeveyn ve çocuk katildi.

Üçevler, Güngören, Demirci, Hasanaga, Gümüstepe ve son olarak Kayapa Mahallesi’nde gerçeklestirilen etkinliklerde çocuklar, hem eglendi hem de ögrendi. Çocuklar, kendileri için özel olarak hazirlanmis dev kitaplardan hikâyeler okuyup, boyama ve drama etkinlikleriyle keyifli vakit geçirirken, ebeveynleri de psikolog esliginde gerçeklestirilen bulusmalarda çocuk gelisimi ve iletisimi hakkinda degerli bilgiler edindi. Etkinlige katilan çocuklar ayrica, Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri üyesi olurken, kendilerine kitap armagan edildi.

Çocuklarin ilgi gösterdigi Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz etkinliklerinin sonuncusu, Kayapa Mahallesi’nde gerçeklesti. Kayapa Ilkokulu’ndaki etkinlikte Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de, çocuklari yalniz birakmadi. Çocuklari ziyaret eden Baskan Erdem, onlarla sohbet ederek, eglenceli oyunlarina ortak oldu. Çocuklarin erken yasta kitapla bulusmasinin önemine deginen Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, “Biz Bu Yaz Kütüphanedeyiz” etkinliklerine katilan çocuklara ve ebeveynlerine tesekkür etti. Baskan Turgay Erdem, “Etkinlige katilanlar, egitici ve ögretici çalismalarla kendini gelistirme firsati buluyor. Hedefimiz kendini gelistiren, sorgulayan ve özgür bireyler yetismesine katki saglamak. Bu kapsamda birçok çalisma yürütüyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA