Ay Yildizli Bayrak Zirvedeki Yerini Aldi

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen ‘Zirveye Yürüyüs’ programina katilan dagci ve izciler, Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’tan aldiklari Türk bayragini Uludag’in zirvesinde 2 bin 543 metre yükseklige dikti.

Ay Yildizli Bayrak Zirvedeki Yerini Aldi
Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen ve hafizalardaki sicakligini hala koruyan 15 Temmuz darbe girisiminin 5’inci yildönümünde Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan bir dizi etkinlik düzenlendi.

Hain darbe girisiminin unutulmamasi ve unutturulmamasi amaciyla Bursa Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi Gençlik Hizmetleri Sube Müdürlügü tarafindan ‘Zirveye Yürüyüs’ programi düzenlendi.

Uludag’in zirvesinde bulunan ve doga olaylari nedeniyle yipranan Türk bayraginin degistirilmesi amaciyla yapilan yürüyüs öncesi etkinlige katilacak dagci ve izciler, 11 Temmuz günü Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’i ziyaret etti. Zirveye dikilecek Türk bayragini ekibe teslim eden Baskan Aktas, birlik ve beraberlik mesajlari verilmesi bakimindan bu etkinligin önemli ve degerli oldugunu söyledi.



Baskan Aktas’tan aldiklari Türk bayragini zorlu bir yürüyüsün ardindan zirveye çikaran dagci ve izciler, zirvede Istiklal Marsi’ni da okuyarak etkinligi tamamlamis oldu.
Kaynak: İHA