Kaymakam Çiçek Açiklamasi ''Vatandas Odakli Hizmet Anlayisi Ile Hareket Ediyoruz''

Kütahya’nin Emet Kaymakami Hasan Çiçek, Ilçeye bagli Umutlu ve Samrik köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kaymakam Çiçek Açiklamasi  ''Vatandas Odakli Hizmet Anlayisi Ile Hareket Ediyoruz''
Ziyarete Kaymakam Hasan Çiçek, Il Genel Meclis üyeleri Halil Malli, Ismail Elmaci, Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Metin Koç ve Ilçe Özel Idare Müdür Vekili Adem Tuncel katildi.

Ilk ziyaretini Umutlu Köyüne, daha sonra da Samrik Köyüne yapan Kaymakam Çiçek, köy muhtarlari ve vatandaslarla bir araya geldi. Köy muhtarlarindan çalismalar hakkinda bilgiler alip, yerinde inceleme ve degerlendirmelerde bulundu. Vatandaslarin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Çiçek, ’’Öncelikle bizleri sicak ve içten karsilamanizdan dolayi tesekkür ediyorum. Bütün amacimiz, sizleri daha rahat ve daha huzurlu yasatmak için, gereken imkanlara kavusturmaktir. Kaymakamlik olarak, ilçemiz köylerine hizmet götürürken, vatandas odakli hizmet anlayisi ile hareket ediyoruz. Vatandaslarimizin refah ve mutluluk içerisinde hayatlarini sürdürebilmeleri için bütün kamu çalisanlari olarak büyük gayret gösteriyoruz. Köylerimizin sorunlarini yerinde tespit edip, isbirligi içerisinde çözüm üretmek için, köy gezilerini siklikla sürdürmeye, sizlerle beraber olmaya devam edecegiz“ dedi.

Merkez veya köy ziyaretlerinde çocuklarla yakindan ilgilenen, onlari sevindirmeyi ihmal etmeyen Çiçek, karsilasmis oldugu bir çocukla da kisa süreli sohbet edip, ona oyuncak vererek sevindirdi. Samrik köyünde ayrica bir hastayi da evinde ziyaret eden Kaymakam Çiçek, geçmis olsun dileginde bulunarak, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA