Atama Kararlari Resmi Gazete'de

Suudi Arabistan Kralligi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Erdogan Kök merkeze alindi, yerine Fatih Ulusoy atandi.

Bazi bakanlik, kurum ve büyükelçilikler ile Demiroglu Bilim Üniversitesine iliskin atama kararlari Resmi Gazete'de yayimlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre, Adalet Bakanliginda açik bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlügüne Ahmet Yilmaz, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardimciligina Selami Bilgin atandi.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanliginda açik bulunan is müfettisliklerine, yeterlik sinavinda basari gösteren is müfettis yardimcilari Ebru Sen, Gül Demir, Isa Adalet Önal, Nurhan Arik Asci, Sami Sayin ve Serhat Tasdelen getirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Baskanligi Genel Saglik Sigortasi Genel Müdürü Mustafa Özderyol görevinden alindi. Sosyal Güvenlik Kurumu Baskanliginda açik bulunan 1. Hukuk Müsavirligine Ayfer Özdemir Tefon, Hizmet Sunumu Genel Müdür Yardimciligina Zeki Özdemir atandi.

Çevre ve Sehircilik Bakanliginda açik bulunan Agri Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügüne, Emin Oral Bülbüloglu getirildi.

Suudi Arabistan Kralligi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Erdogan Kök merkeze alindi, yerine Fatih Ulusoy atandi.

Eritre Devleti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiligine Ahmet Demirok getirildi.

Disisleri Bakanliginda açik bulunan Dis Politika Danisma Kurulu üyeliklerine, Erkan Özoral ve Tanju Bilgiç atandi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanliginda açik bulunan Enerji Verimliligi ve Çevre Dairesi Baskanligina, Abdullah Bugrahan Karaveli getirildi.

Boru Hatlari ile Petrol Tasima AS Genel Müdürlügünde açik bulunan Yönetim Kurulu Üyeligine, Kerim Taskiran atandi.

Türkiye Elektromekanik Sanayi AS Genel Müdürlügünde açik bulunan Genel Müdür Yardimciligina ve Yönetim Kurulu Üyeligine, Fatih Öztürk getirildi.

Türkiye Kömür Isletmeleri Kurumu Genel Müdürlügü Genel Müdür Yardimcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uygun görevlerinden alindi.

Türkiye Petrolleri AO Genel Müdürlügünde açik bulunan Yönetim Kurulu Üyeligine, Mehmet Ferruh Akalin atandi.

Kültür ve Turizm Bakanliginda açik bulunan Kütüphaneler ve Yayimlar Genel Müdür Yardimciligina, Elif Uzun Sümercan getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanligi Adiyaman Il Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci görevinden alindi, Bolu Il Kültür ve Turizm Müdürlügüne Hakan Doganay, Antalya Il Kültür ve Turizm Müdürlügüne Candemir Zoroglu, Usak Il Kültür ve Turizm Müdürlügüne Sabri Ceylan atandi.

Milli Egitim Bakanliginda açik bulunan Çorum Il Milli Egitim Müdürlügüne, Abdullah Kodek getirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanliginda açik bulunan Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlügüne Fatih Turan, Stratejik Arastirmalar ve Verimlilik Genel Müdür Yardimciligina Hülya Öztoprak Yilmaz, Ar-Ge Tesvikleri Genel Müdür Yardimciligina Ahmet Imamoglu atandi.

Tarim ve Orman Bakanliginda açik bulunan 2. Bölge Müdürlügüne Adil Sencan, 3. Bölge Müdürlügüne Haci Ahmet Çiçek, 8. Bölge Müdürlügüne Gültekin Aksan, 10. Bölge Müdürlügüne Orhan Çatalçam, 11. Bölge Müdürlügüne Halim Özdemir, 15. Bölge Müdürlügüne Ahmet Çörtük getirildi.

Tarim ve Orman Bakanligi Kirsehir Il Tarim ve Orman Müdürü Kenan Sahin görevinden alindi.

Çay Isletmeleri Genel Müdürlügünde açik bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine, Hikmet Ayar ile Zeki Karaoglu atandi.

Ulastirma ve Altyapi Bakanligi Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Genel Müdürü Erdem Direkler görevden alindi, yerine Denizcilik Genel Müdür Yardimcisi Burak Aykan getirildi.

Ulastirma ve Altyapi Bakanliginda açik bulunan, Altyapi Yatirimlari Genel Müdür Yardimciligina Enver Mamur, Denizcilik Genel Müdür yardimciliklarina Yilmaz Tasçi ve Mustafa Çankaya, Ulastirma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür yardimciliklarina Feriha Mert, Haydar Ufuk Kale ile Murat Korçak atandi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollari Isletmesi Genel Müdürlügünde açik bulunan Yönetim Kurulu Üyeligine, Ismail Çaglar getirildi.

Demiroglu Bilim Üniversitesi Rektörlügüne, Prof. Dr. Çavlan Çiftçi atandi.

Kaynak: AA