Alapli'da 'Merkezim Her Yerde' Çocuklarin Eglencesi Oldu

Alapli Gençlik Merkezi ve Spor Ilçe Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, “Merkezim Her yerde” projesi kapsaminda Alapli Isafakli köyünde çesitli etkinlikler düzenledi.

Alapli'da 'Merkezim Her Yerde' Çocuklarin Eglencesi Oldu
Egitsel oyun ve yarismalarin düzenledigi etkinliklerde çocuklara unutulmaz bir gün yasatildi. Alapli Gençlik Merkezi ve Spor Ilçe Müdürlügü Gençlik Merkezi ekipleri, “Merkezi her yerde“ projesi ile çocuklara ulasmaya devam ediyor. Yürütülen proje kapsaminda Gençlik Merkezi ekipleri, Alapli ilçesine bagli Isafakli köyünde çocuklarla bir araya geldi. Alapli Isafakili köyünün Durabeyli Mahallesi’ndeki çocuklarla bir araya gelen Gençlik Merkezi gönüllüleri çocuklara güzel ve keyifli bir zaman yasattilar. Gönüllü Gençler köy çocuklariyla çesitli oyunlar, yüz boyama, çuval yarisi, halat çekme yarislari, balon oyunlari oynayarak müzik esliginde görkemli bir sölene dönüstü.

Düzenlenen etkinliklerde çocuklar, dart, çuval yarisi, yumurta yarisi, yüz boyama, tiyatro gösterimi gibi kültür ve spor faaliyetleriyle tanisarak ve oynayarak unutulmaz bir gün yasadi. Yapilan etkinliklerle ilgili bilgi veren Gençlik Merkezi yetkilileri, ”Proje kapsaminda köy ziyaretlerinin tüm hiziyla devam ediyor. Burada Isafakli köyündeki çocuklara projenin amacina anlatarak, proje kapsaminda çocuklara sportif faaliyetler hakkinda bilgi verdik” dedi.

Alapli Isafakili Köyü Muhtari Recep Korkut bu etkinliklerden dolayi Alapli Ilçe Spor Müdürü Erhan Yavas’a ve Alapli Gençlik Merkezi personellerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA