Sehitler Dernegi Baskanindan Terörle Mücadelede Kararlilik Vurgusu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Kayseri Sube Baskani Ali Yavuz, terörle mücadelenin kararlilikla sürdürüldügünden kimsenin kuskusunun olmamasi gerektigini bilirdi.

Yavuz, yazili açiklamasinda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak uzun bir süreden beri terörle olan mücadelelerinde basariyla sona geldiklerinin dost ve düsman herkes tarafindan bilindigini ifade etti.

Bütün vatan hainlerinin kökünü kazidiklarini, kazimaya da devem ettiklerini vurgulayan Yavuz, sunlari kaydetti:

"Aziz vatanimizin distan oldugu gibi içten de düsmanlari oldugu asikardir. Bu kutsal vatanin ekmegini yiyip suyunu içen hainler tarihten bu yana her dönemde ne yazik ki olmustur. Devletimiz hem içimizdeki hem de distaki hainleri yillardir bertaraf etmeye çalismis ve basarili olmustur. Tüm bu hainlerin sonlari yakindir. Sinir ötesi operasyonlar, sinirimizin içerisinde yasayan vatandaslarimizin güvenlik ve huzuru içindir. Son günlerde sinir ötesi operasyonlarda hayatini kaybederek sehitlik mertebesine yükselen kahraman Mehmetçiklerimiz bizleri derinden üzmekle beraber, onur tablomuza ölümsüz birer yildiz olarak katilmislardir. Sehit ailelerimiz ve sehit çocuklarimiz bu milletin en önemli emanetleridir. Bu emanetlere yüce Türk milletinin her zaman sahip çikacagindan kimsenin süphesi olmasin."

Kaynak: AA