Mindray, Dogum Tanilama Ultrason Sistemi Nuewa I9'u Tanitti

Mindray, kadin hastaliklari ve dogum için özel olarak gelistirilmis güncel araba temelli ultrason sistemi Nuewa I9’u tanitti.



Tibbi cihaz ve çözüm gelistirme ve tedarikinde küresel lider mindray, kadin hastaliklari ve dogum için özel olarak gelistirilmis güncel araba temelli ultrason sistemi Nuewa I9’u tanitti. Sirket yeni ürün ile yenilikçi tasarim ve görüntüleme kalitesini en son teknolojiyle birlestirerek tarama kapasitesini yeni seviyelere yükselttigini açikladi.



Konu hakkinda konusan Mindray Görüntüleme Sistemi Bölümü Genel Müdürü He Xujin, "Nuewa I9, sinifinda rakipsiz bir ultrason tarama deneyimi sunuyor. Her özellik ve yenilikçilik kadin hastaliklari ve dogum klinisyenlerin gündelik zorluklarina çözüm getirmek amaciyla özellikle tasarlanmistir. Bunun sonucunda hamilelik öncesinden doguma ve dogum sonrasina kadar tüm süreci kapsayan olaganüstü etkili bir bakim için tam kapsamli akilli çözüm elde ettik" dedi.



Yeni ürün hakkinda su bilgiler verildi: Nuewa I9, en üst düzeyde kolay kullanim için üzerinde çok çalisilmis bir tasarima sahip. Katlanir yüksekligi ve kompakt gövdesi sayesinde bölümler arasinda hizli erisim için sistemin kapilardan kolayca geçebiliyor. Muayeneye özgü iConsole kontrol paneli farkli klinik senaryolara uyum saglayacak sekilde iyilestirilmis ve e-mürekkep teknolojili tuslar sik kullanilan islevler için kolaylikla özellestirilebilir. Tüm çözüm, sirketin araliksiz iyilestirmelerle en iyi görüntüleme çözümleri için görüntü kalitesi saglamak amaciyla geleneksel çözümlerde verilen ödünlerin üstesinden gelen ZST+ platformuyla desteklenmektedir. Yeni ürün, ayrica Smart-VTrace, Smart Pelvic ve Smart Hip gibi kadin ve yenidogan bakiminda is akisini ve verimliligi artiracak otomatiklestirilmis araçlarla donatildi.
Kaynak: İHA