Kars'taki Trafik Kazasinda Ölen 2 Kardes Defnedildi

Kars'in Kagizman ilçesindeki trafik kazasinda ölen 2 kardes topraga verildi.

Ilçeye bagli Karagüney köyü mevkiinde bir kamyonetin sarampole devrilmesi sonucu vefat eden Gülcan Bozyel ve kardesi Eyüp Bozyel'in cenazeleri, Kagizman Devlet Hastanesi morgundan yakinlarinca alinarak il merkezine getirildi.

Buradaki Istasyon Camisi'nde, ögle vakti Bozyel kardesler için cenaze töreni düzenlendi.

Bozyel kardeslerin cenazeleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda sosyal mesafe kuralina uyularak kilinan cenaze namazinin ardindan Yeni Mahalle Mezarligi'na yan yana defnedildi.

Törene Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Il Müftüsü Yusuf Evis, AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, bazi il protokolü ile Bozyel kardeslerin yakinlari katildi.

- Olay

Kagizman ilçesinde dün arazi kesfine giden avukat Metin Avunca, Gülcan Bozyel ve kardesi Eyüp Bozyel'in yani sira Astsubay Egemen Öztürk ile bir uzman çavusun içerisinde bulundugu kamyonet, Karagüney köyü mevkiinde kontrolden çikarak 500 metre uçuruma yuvarlanmisti.

Kazada avukat Metin Avunca ile Eyüp Bozyel olay yerinde, Astsubay Öztürk ile Gülcan Bozyel de kaldirildigi hastanede hayatini kaybetmisti. Avukat Avunca'nin cenazesi dün Kagizman'da defnedilmisti.

Kaynak: AA