Kargicak'taki Yol Çalismasi Tamamlandi

İçel Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Erdemli’nin Kargicak Mahallesi Hürriyet ve Cengiz Topel caddelerinde sürdürdügü çalismalarini kisa sürede tamamladi ve bin 900 metre uzunlugundaki yolu yenileyerek, vatandaslarin kullanimina sundu.

Kargicak'taki Yol Çalismasi Tamamlandi
İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesine bagli ekipler, konforlu yollar ve daha rahat bir ulasim için kentin dört bir yaninda çalismalarini sürdürüyor. Merkezde ve kirsalda yillardir ihmal edilen yollari yenileyerek ulasimda büyük kolaylik saglayan ekipler, vatandaslardan gelen talep ve sikayetlere göre yol haritasini belirliyor.

Erdemli’de bin 900 metre yol yenilendi

Ekipler, Erdemli ilçesi Kargicak Mahallesi Hürriyet ve Cengiz Topel caddelerinde çalisma baslatti. Erdemli ilçesinin birçok noktasinda es zamanli olarak gerçeklestirilen yol yenileme çalismalarinin ardindan Hürriyet ve Cengiz Topel caddelerinde yürütülen çalismalar kisa sürede tamamlandi ve bin 900 metre uzunlugundaki yol yenilenerek, vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Merkez ve diger ilçelerde altyapi ve üstyapida önemli yatirimlara imza atan Büyüksehir Belediyesi, kent merkezinde sorumluluk alaninda bulunan cadde ve bulvarlarda yol yapim, bakim ve onarim çalismalarina program çerçevesinde devam ediyor. Kirsalda ve merkezde vatandaslarin yol yenileme talebinin sorunsuz bir sekilde karsilanmasi için ekiplerin çalismalarini sürdürecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA