Hayat Boyu Ögrenmenin Finali Keçiören'de Yapildi

Keçiören’de ‘Hayat Boyu Ögrenme Haftasi’nin final programi, Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk’un da katilimi ile gerçeklestirildi.

Hayat Boyu Ögrenmenin Finali Keçiören'de Yapildi
Türk Dünyasi Kalaba Kent Meydani’nda Ankara’nin dört bir yanindan gelen Halk Egitim Merkezlerinin stant kurdugu ve el emegi ürünlerin sergilendigi programda konusan Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, hayat boyu ögrenmenin bir gün veya bir haftada ele alinacak mesele olmadigini söyledi.

Selçuk, Hayat Boyu Ögrenme Programi’na Türkiye’de gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettigini ve bundan dolayi programi sürekli gelistirmek zorunda kaldiklarini söyledi.



“Ögrenmenin yasi, zamani yok”

Bakan Selçuk’un etkinlik alanindan ayrilmasiyla birlikte programa ev sahipligi yapan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Ankara’nin ilçelerinden gelen Halk Egitim Merkezlerinin stantlarini tek tek gezerek el emegi ürünleri inceledi. Altinok, “Ankara’mizin tüm ilçelerini ilçemizde agirlamaktan büyük bahtiyarlik duyduk. Ögrenmenin yasi, zamani yok. Hayat boyu ögrenmek ve ögretmek için tüm imkânlarimizi seferber edecegiz” dedi.

Türkü dinletisi, halk oyunlari ve seymen ekiplerinin çesitli gösterileriyle renkli görüntülere sahne olan programda atölye çalismalari da yapildi. Programa Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, Ankara Valisi Vasip Sahin ve Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok katildi.

Kaynak: İHA