Muğla Valisi Tavlı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Tavlı, mesajında, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznünü, bayrama huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Milletin hayatında çok özel ve anlamlı bir yeri olan bayramların, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, dayanışma günleri olduğunu ifade eden Tavlı, Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milli ve manevi değerleri en iyi şekilde yansıtıp, milletçe kardeşliği daha da pekiştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Tavlı, mesajında şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramını tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkileyen salgın sebebiyle, geçmiş bayramlardan farklı olarak evlerimizde geçirmek durumundayız. Sevdiklerimizle tekrar bir arada olmak ve sağlıklı günlere bir an önce kavuşmak için evlerimizde kalarak bu sürece destek vermeliyiz. Salgın riskini en aza indirmek için tedbirli ve temkinli davranmaya devam edelim. Alınan kurallara uyalım, maske, mesafe ve temizlik hassasiyetine riayet edelim. Gayret ve sabırla, dayanışma içinde inşallah en kısa sürede bu süreci geride bırakacak, sevdiklerimizle huzur, sevinç ve coşku içinde daha nice bayramları, güzel zamanları sağlıklı günlerde paylaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Muğlalı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum."

Kaynak: AA