Gaziantep'teki Trafik Kazalari MOBESE Kameralarina Yansidi

Emniyet Genel Müdürlügü, Mayis ayinda Türkiye’nin farkli noktalarinda meydana gelen trafik kazalarina ait MOBESE kayitlarini yayinladi. Görüntülerde Gaziantep’te meydana gelen iki kaza yer alirken, bir kazada kavsaktan hizli dönüs yapan bir aracin savrularak üzerinde iki kisinin oldugu motosiklete ve baska bir çarpma anlari dikkat çekti.

Gaziantep'teki Trafik Kazalari MOBESE Kameralarina Yansidi
Emniyet Genel Müdürlügü, Mayis ayinda Türkiye’nin farkli noktalarinda meydana gelen trafik kazalarina ait MOBESE kayitlarini yayinladi. Pek çok sehirden kaza görüntülerinin yer aldigi kayitlarda Gaziantep’te meydana gelen iki kaza görüntüsü de dikkat çekti.

KAVSAGA HIZLI GIRDI, ÜZERINDE IKI KISININ OLDUGU MOTOSIKLETE ÇARPTI

Görüntülerin ilkinde, ara yoldan çikarak ana caddeye hizli giris yapan bir aracin önce savrularak önündeki halk otobüsü ve isçi servisini pas geçmesi, sonra da kontrolünü kaybederek üzerinde iki kisinin oldugu motosiklet ile baska bir araca hizla çarpmasi dikkat çekti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet arabanin altina girerken, üzerindeki iki kisi de yaralandi. O esnada yakinlarda olan baska bir vatandas ise aracin altinda kalmaktan son anda kurtuldu.

VIRAJI HIZLI ALDI, ISIKTA BEKLEYEN ARACA ÇARPTI

Gaziantep’teki MOBESE kameralarina yansiyan ikinci görüntüde ise viraji hizli aldiktan sonra isiklarda bekleyen baska bir araca çarpma anlari yer aldi. Meydana gelen ikinci kazada her hangi bir yaralanma olayi olmazken, araçlarin ikisinde de maddi hasar meydana geldi.

(Said Vakkas Yagci/ IHA)
Kaynak: İHA