Baskan Fadiloglu'ndan AK Parti Yönetimine Proje Brifingi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, yapimi tamamlanmis ve devam eden projeleri AK Parti Gaziantep Il Baskani Eyup Özkeçeci ve Il Yönetim Kurulu Üyelerine gezdirdi. Baskan Fadiloglu, Baskan Özkeçeci ve Yönetim Kurulu Üyelerini gezilen her noktadaki projelerle ilgili bilgilendirdi.

Baskan Fadiloglu'ndan AK Parti Yönetimine Proje Brifingi
Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Gaziantep Il Baskani Eyup Özkeçeci ve Il Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte projeleri gezdi. Ilçe sinirlari içerisinde yapimi kisa süre önce tamamlanan ve halen yapimi devam eden projeleri Il Baskani Eyup Özkeçeci ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gezen Baskan Ridvan Fadiloglu, gezilen her noktada projenin yapi ve isleyisiyle ilgili bilgilendirmede bulundu, kendisine yöneltilen sorulari yanitladi.

Inceleme programi kapsaminda; Çiksorut Stadyumu, Umut Gençlik Kütüphanesi, Çiksorut Pazar Yeri, Mütercim Asim Gençlik Kütüphanesi, Sehitkamil Sanat Merkezi, Park ve Bahçeler Müdürlügü Idari Binasi ve Atölyeleri, Peyzaj Bitkileri Üretim Serasi, MÖP Tesisi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Kompleksi, Fen Isleri Müdürlügü ve Makine Ikmal Kompleksi, Kati Atik Transfer Istasyonu, Sehitkamil Kurbanlik ve Adaklik Merkezi, Sehitkamil Trafik Egitim Parki, Bilim Sehitkamil, Gaziler Pazar Yeri, Gaziler Gençlik Kütüphanesi, Sehitkamil Nikah Salonu ile Sehitkamil Vadi Park gezildi.

"Yapilan tüm isler halkin ihtiyaci"

Projelere iliskin degerlendirmede bulunan AK Parti Gaziantep Il Baskani Eyup Özkeçeci, “Bugün sag olsun Baskanimiz Ridvan Fadiloglu, tüm Il Yönetim Kurulu Üyelerimize, yaptigi hizmetleri yerinde göstermek için bizleri davet etti. Biz de bu davete icabet ettik. Bugün gün boyunca yapilan hizmetleri geziyoruz. Baskanimiz, gerçekten yaptigi isi hakkiyla yapan biridir. Ben, kendisine yaptigi islerden dolayi tesekkür ediyorum. Halkin tüm kesimine hitap eden hizmetler. Su an Sehitkamil Vadi Park’i geziyoruz. Gerçekten çok güzel bir park olmus. Tüm halkimiz, bu parkimizdan yararlanabilecek. Sabahtan beri hem imarli bölgeyi hem de imarsiz bölgeyi gezdik. Yapilan tüm isler, halkin ihtiyaci olan isler. Kütüphanelerimiz, spor tesislerimiz, bilim merkezlerimiz, pazar yerlerimiz ve diger hizmetlerin hepsi Ridvan Fadiloglu imzasi tasiyan eserlerdir. Ben buradan Baskanimiza, yapmis oldugu hizmetlerden dolayi bir kez daha tesekkür ediyorum. Insallah yaptigi hizmetlerin de arkasi gelecegine inaniyorum. AK Parti Il Teskilati olarak bize de düsen görev bu hizmetleri tüm halkimiza anlatmaktir. Bu da bizim boynumuzun borcudur. Gerçekten yapilan projelerin hepsi birbirinden güzel. Hani su proje diger projeden daha güzeldir diyemem. Çünkü bütün projelerin hepsi birbirinden güzel. Ben, Baskanimizi yaptigi hizmetlerden dolayi kutluyorum” ifadelerini kullandi.

"Milletimize hizmet etmek boynumuzun borcudur"

Amaçlarinin, milletin hayat standardini yükseltmek oldugunu vurgulayan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Il Baskanimizin sahsinda tüm Il Yönetim Kurulu Üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum. Vakit ayirip geldiler, Allah razi olsun. Eger ki bu eserler meydana geldiyse bunda en büyük emegi olan teskilatimizdir. Teskilatimizin sayesinde bugün oturdugumuz koltuklarda oturuyoruz. Görev süremiz içerisinde milletimizin her ferdine hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Ekip arkadaslarimizla uyum içerisinde çalisarak bu projeleri hayata geçirdik. Amacimiz; milletimizin hayat standardini daha yukariya çikarabilmek. Üzerinde durdugumuz en önemli konu, yasanabilir kentler siralamasinda Gaziantep ve Sehitkamil’i üst siralara tasimak. Projelerimizi hayata geçirirken bunlara dikkat ediyoruz. Özellikle son dönemlerde insanlarimizin hareketsizlikte sikintilari oldu. Su an içerisinde bulundugumuz Sehitkamil Vadi Park, bu sorunu çözecek. Tabi bunun yani sira genç nüfusumuzun fazla olmasina bagli olarak Sehitkamil Vadi Park’i içerisinde nitelikli, bransa övgü alanlar olusturduk. Uyguladigimiz projelerde, halkimizin ihtiyaçlarini belirleyip ona göre hareket ediyoruz. Son dönemlerde üzerinde durdugumuz en önemli konulardan biri de kütüphanelerdir. Su anda yapimi devam eden 6 kütüphanemiz var. Buradaki amacimiz, gençlerimizin nitelikli ortamlarda ders çalisarak, topluma yararli bireyler olarak yetismelerine imkan sunmak. Ümit ediyorum ki bu gerçeklestirdigimiz gezi, faydali olmustur” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA