Samet Zili Açiklamasi '4 Farkli Ülkede Subeler Açiyoruz'

Ingiltere’nin baskenti Londra’da kuaför salonu isleten Izmirli Türk kuaför Samet Zili, “ABD, Almanya, Birlesik Arap Emirlikleri ve Türkiye olmak üzere 4 farkli ülkede daha sube açiyoruz” dedi.

Samet Zili Açiklamasi '4 Farkli Ülkede Subeler Açiyoruz'
‘Ünlülerin Kuaförü’ olarak bilinen Samet Zili, hayallerini gerçeklestirmek üzere etkili adimlar attigini söyleyerek yeni açilacak olan subeler hakkindaki planlari hakkinda bilgi verdi. Zili, “Ilk olarak akademide egitim alan ekip arkadaslarimiz, Ingilizce egitimlerini de tamamladiktan sonra yurt disindaki salonlarda görev alacaklar. Akademide A’dan Z’ye meslegin tüm inceliklerini ögrenecekler. Sonrasinda da dil egitimine tabi tutulacaklar. Aslinda arzu ettigimiz, Ingilizceye önceden hâkim olanlara egitim vermek ama çok yetenekli olan bir çalisanimizi da dil bilmiyor diye eleyecek degiliz. Dil egitimini de tamamlayan çalisanlar, 4 farkli ülkede görevlendirilecek” seklindeki konustu.

En son Paris Hilton ile ortak kuaför salonu açacaklarini da söyleyen Samet Zili, “Izmir, dogdugum sehir olsa da ben dünya insani olduguma inandim. O nedenle hep yurt disinda çalismak istedim. Dubai’den sonra Londra’da açtigimiz kuaför salonlarinda tanistigimiz Paris Hilton ile ortak olarak 2022’ye kadar 4 yeni sube açacagiz. Benim hayalim olan akademi de bu asamada devreye girecek. Bu sayede kalifiye eleman yetistirip kendi salonlarimizda çalisma arkadaslarimizi kendi is disiplinimize adapte etmis olacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA