ASAT'in Elektromekanik Atölyesi Genisliyor

Antalya Büyüksehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlügü arizalara daha hizli müdahale edebilmek için elektromekanik atölyesini genisletiyor. Büyüksehir’in kendi imkanlari ile Gülveren Mahallesi’nde insa edilen yeni atölye eskisine göre 9 kat daha büyük olacak.

ASAT'in Elektromekanik Atölyesi Genisliyor
ASAT Genel Müdürlügü vatandasa kesintisiz su hizmeti sunabilmek ve olasi arizalara daha hizli müdahale edebilmek için atölyelerini de genisletiyor. Antalya’nin 19 ilçesine hizmet veren Su Üretim Sube Müdürlügü Bakim Onarim Sefligi için yeni bir elektromekanik atölyesi yapiliyor. Su üretim tesislerindeki elektrik ve mekanik ekipmanlarin tamir, bakim ve onarim islerinin gerçeklestirilecegi atölyede ayni zamanda tesislerde bulunan jeneratörlerin, trafolarin bakimlari, sondajlarda bulunan dalgiç pompa ve motorlarin söküm, takim ve montaj isleri yapilacak.

200 metrekarelik eski atölye binasi Antalya’nin artan ihtiyacina cevap vermekte yetersiz kalirken, Gülveren Mahallesi’nde insa edilen 1778 metrekare kapali alana sahip yeni atölye arizalara daha hizli müdahale etme imkani sunacak. Ihale yöntemiyle yapilmasi halinde 3 milyon 200 bin TL’ye mal olacak atölye Büyüksehir Belediyesi’nin kendi ekiplerince yaklasik 850 bin TL’ye mal edilecek. Atölye tamamlandiginda hem çalisma alani hem de stok alani genisletilmis olacak. Böylelikle su üretim tesislerinde olusan arizlar daha hizli giderilebilecek.
Kaynak: İHA