'2020 Etwinning Kalite Etiketi' Ve '2021-2022 Etwinning Okullari Ödül Töreni' Düzenlendi

Erzincan’da çesitli eTwinning projelerine katilim saglayan ögretmenlere 2020 yilinda kazandiklari kalite etiketleri düzenlenen ödül töreninde takdim edildi. Ayrica okul levhalari ve eTwinning Okulu olmaya hak kazanan 11 okula da eTwinning Okul levhalari ve flamalari okul yöneticilerine teslim edildi.

'2020 Etwinning Kalite Etiketi' Ve '2021-2022 Etwinning Okullari Ödül Töreni' Düzenlendi
eTwinning, Avrupa’daki okullar için olusturulmus bir topluluktur. eTwinning, Bilgi ve Iletisim Teknolojilerinin kullanimi vasitasiyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri saglayarak okullarin herhangi bir konuda kisa ve uzun vadeli ortakliklar kurmasini kolaylastirarak Avrupa’da okul isbirligini tesvik etmektedir. Erzincan’da da çesitli eTwinning projelerine katilim saglayan ögretmenlere 2020 yilinda kazandiklari 127 adet kalite etiketi Il Milli Egitim Müdürlügünce gerçeklestirilen ödül töreni ile takdim edildi. Ayrica okul levhalari ve eTwinning Okulu olmaya hak kazanan 11 okula eTwinning Okul levhalari ve flamalari da okul yöneticilerine teslim edildi.

Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu konferans salonunda yapilan ödül törenine katilan Il Millî Egitim Müdürü Aziz Gün, özverili çalismalarindan ötürü tüm ögretmenlere tesekkürlerini iletti. Ayrica eTwinning projelerinde islenen doga egitimi, çevresel konular, kitap okuma gibi konularin son derece önemli oldugunu ve eTwinning çalismalarinin Erzincan’da niteliginin giderek artmasindan duydugu mutlulugu ifade etti.

Kaynak: İHA