Küresel Büyümesini Sürdüren Appnext, Istanbul'da Ofis Açti

Kullanicilarin ilgilerine göre uygulamalar öneren kesif platformu Appnext, küresel büyümesinin bir parçasi olarak Istanbul’da ofis açtigini duyurdu.



Kesif platformu Appnext, Istanbul’da ofis kurdu. Türkiye’deki reklamverenlere halihazirda büyüme sonuçlari saglayan platformun, kullanicilara mobil yolculuklari boyunca sundugu kisisellestirilmis uygulama önermeleriyle markalarin yeni kullanici kazanimi ve büyüme çabalarinda teknolojisi ile destek sagladigi belirtildi. Kesif platformu, sirketin bölgede büyümesini ve genislemesini hizlandirmak üzere Gözde Alemli’yi Türkiye Ülke Müdürü olarak atadigini duyurdu.

Verilen bilgiye göre, Appnext’in patentli ‘Timeline’ teknolojisi davranisa dayali yapay zekayi kullanarak dogru kullaniciya, dogru zamanda ulasan bir mobil uygulama öneri motoru gibi çalisiyor. Ilk cihaz kurulumundan itibaren, kullanicilarin gün boyunca çesitli mobil temas noktalarini dikkate alarak sayisiz uygulama içinden ve cihaz üzerinde kisisellestirilmis önermeler yapiyor.

Türkiye’ye ofis açmalarini degerlendiren sirketin CEO’su ve Kurucu Ortagi Elad Natanson, "Sirketimiz, Türkiye’deki büyüme firsatlarina hazir ve Gözde Alemli’nin sektördeki uzmanligi, bunu basarmamiza yardimci olmak ve çözümlerimizin Türkiye’deki uygulama gelistiricileri tarafindan benimsenmesini hizlandirmak konusunda onu ideal bir seçim haline getiriyor. Bir kullanicinin mobil yolculugunun tamamini kapsayan kesif çözümleri sunmanin sadece reklamcilar için degil, kullanicilariyla daha güçlü ve daha karli iliskiler kurmanin yollarini arayan cihaz üreticileri ve mobil operatörler için de dogru yaklasim oldugunu düsünüyoruz. Kesif platformumuzun teknoloji destekli çözümleri, uygulama gelistiricilerin ve mobil operatörlerin, Türkiye’deki 8 milyon aktif kullanicimiz arasindan her bir kullaniciyla günlük ortalama 20 kere etkilesimde olmak üzere, farkli konumlardaki kullanicilarla gün boyunca sürekli olarak etkilesimde bulunmalarini sagliyor" açiklamasinda bulundu.

Türkiye Ülke Müdürü Gözde Alemli konu hakkinda söyle konustu: "Kesif platformumuz, basarisini kanitlanmis ve yatirim getirisi yüksek, yenilikçi uygulama kesif deneyimi sunma konusunda oldukça iyi bilinmektedir. Ürünleri ve tescilli teknolojileriyle birlikte, bu durum, her zaman yeni kullanicilar arayan reklamverenler için dogru kombinasyondur. Sirketin Türkiye’deki basarisina katkida bulunmak için sabirsizlaniyor ve uygulamalarina yeni kullanici kazandirmak isteyen yerel reklamverenleri, kesif platformunun bölgede halihazirda kurulmus is ortagi ekosisteminin bir parçasi olmaya davet ediyorum".
Kaynak: İHA