KOCAELI – TEM Otoyolu Kocaeli geçisinde kargo sirketine ait bir tirin dorse kismi alev alev yandi. Yangin itfaiye ekiplerince söndürülürken, dorse kismi ve içerisindeki kargolar yanarak kullanilamaz hale geldi.
Yangin, TEM Otoyolu
Kocaeli geçisi Izmit ilçesi
Alikahya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Göksel E. idaresindeki 07 DDY 50 plakali
Mercedes marka tir Çayirova ilçesinden aldigi kargolari götürmek üzere Antalya’ya dogru yola çikti. Kargolari Antalya’ya götürmek üzere yola çikan ve TEM Otoyolu
Ankara istikametinde seyir halinde olan tirin dorsesinden dumanlar yükseldigini gören diger sürücüler, Göksel E.’yi uyardi. Dumanlari fark ederek aracini emniyet seridine çeken sürücü olayi itfaiye ekiplerine bildirdi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekiplerince tirin dorse kisminda çikan yangin kontrol altina alinarak söndürüldü.
Yangin sebebi ile dorse ve içerisindeki kargolar tamamen yanarak kullanilamaz hale geldi. Konuyla ilgili inceleme baslatildi.