Vali Tutulmaz Açiklamasi 'Eregli Ve Ilimiz Için Önemli Bir Gün'

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’in önderliginde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtas ve Deniz Yavuzyilmaz, Kaymakam Ismail Çorumluoglu ve siyasi parti ilçe baskanlari Belediye Baskani Halil Posbiyik’in ev sahipliginde Kdz. Eregli Belediyesi’nde bir araya geldi. Posbiyik, iktidar, muhalefet milletvekillerini ve il yönetimini Eregli’de agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirterek, “Biz yerel yönetimlerde siyaset olmamasi gerektigine inaniyoruz. Bugünkü program bunun ilk isareti olsun” dedi.

Vali Tutulmaz Açiklamasi 'Eregli Ve Ilimiz Için Önemli Bir Gün'
Kdz. Eregli Belediye Baskani Halil Posbiyik, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz önderliginde iktidar ve muhalefet milletvekillerini Kdz. Eregli Belediyesi’nde agirladi.

Baskan Posbiyik, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtas ve Deniz Yavuzyilmaz, Kaymakam Ismail Çorumluoglu, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Fatih Çakir, AK Parti Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, MHP Ilçe Baskani Rahman Demirtürk, CHP Ilçe Baskani Eylem Ertugrul ve Iyi Parti Ilçe Baskani Evrim Balbaloglu ’nu belediye girisinde karsiladi, çiçek takdim etti.

Posbiyik: “Yerel yönetimlerde siyaset olmasin”

Vali Tutulmaz’a, milletvekillerine ve heyete ziyaretleri için tesekkür eden Baskan Posbiyik, “Eregli halki adina sizleri kentimizde görmekten mutluluk duyuyorum. ‘Hos geldiniz’ diyorum. 5 milletvekilimizin ayni anda Valimizin baskanliginda burada bir araya gelmesi memnuniyet verici bir olay. Bu memlekette sevgi, baris, dostluk oldugu müddetçe islerin daha dogru gidecegine tüm kalbimle inaniyorum. Muhalefet, iktidar partilerinin bir arada valimizle birlikte muhalif bir belediyeyi ziyaret etmeleri beni ayrica mutlu etti. Bizim tüm arzumuz bu. Biz yerel yönetimlerde siyaset olmamasi gerektigine inaniyoruz. O anlamda birlikteligimizin daha fazla devam etmesi lazim. Bugünkü programi o hareketin ilk isareti olarak algiliyorum ve son derece mutlu oldugumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Vali Tutulmaz: “Eregli ve ilimiz için önemli bir gün”

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da katilimcilara tesekkür etti ve sunlari söyledi:

“Bizleri misafir ettiginiz için özellikle tesekkür ediyorum. Ilimiz adina baskan beyin de söyledigi gibi önemli bir gün. Bütün siyasi partilerin milletvekilleri, ilçe baskanlari, il ve ilçe yöneticileri, vali, kaymakam bir arada olabilmesi ilçemizin, ilimizin problemlerine en azindan bir yönüyle katilimci bir bakis açisiyla çözüm aranmasi önemli. Buna vesile olan, buraya katilan herkesi ben tebrik ediyorum. Genelde benim yöneticilik anlayisimda bunu bugüne kadar hissettirmeye çalistim, diyalog yönteminin en geçerli akçe oldugunu düsünürüm. Katilimci bir bakis açisini her alana yayabilirsek daha verimli olur.”

Posbiyik, 5 milletvekiline alemdar için tesekkür etti

Baskan Posbiyik, ziyarette 5 Zonguldak Milletvekili’ne Alemdar’a Gazi unvani alinmasi için verdikleri mücadele nedeniyle tesekkür etti.

Baskan Posbiyik ziyarette kentin yeni vizyon projesi Kiyi Sahil ve Kentsel Tasarim Projesi ile diger konulurda bilgilendirmede bulundu. Ayrica Vali Tutulmaz ve 5 milletvekiline Alemdar Gemisi tablosu, Herkül heykeli ve kente özgü çesitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA