'Hababam' Atasehir'in Parklarinda

Atasehir Belediyesi’nin her yil “Bi’Dolu Etkinlik” sloganiyla gerçeklestirdigi ve pandemi sürecinde sanatseverler tarafindan çok özlenen kültür sanat etkinlikleri; Atasehir’in parklarinda açik havada, ücretsiz ve pandemi kosullarina uygun olarak yeniden basliyor.

'Hababam' Atasehir'in Parklarinda
Düzenlenecek etkinliklerle Atasehirliler, pandemi süreci nedeniyle kisitlanan sosyal hayatlarini, yeni normallesme sürecinde kontrollü bir sekilde devam ettirme imkâni bulacaklar.

Temmuz ve Agustos aylarinda çocuklar için hazirlanan “Puki Parkta” ile “Hababam Sinifi Sinifta Kaldi” nostalji sinema filmi Atasehirlilerle bulusacak.

Açik havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çikaran Atasehir Belediyesi, ailece izlenebilecek “Hababam Sinifi Sinifta Kaldi” filmini parklara getirerek yaz aksamlarini renklendirecek. Pandemi kapsaminda getirilen kisitlamalar neticesinde sinemalarin kapali oldugu dönemde, sosyal mesafe kurallarina uygun sekilde Atasehirliler açik havada sinema izleme keyfini yasayacak.

Ertem Egilmez’in yönettigi “Hababam Sinifi Sinifta Kaldi” adli yapim Atasehir’in 6 mahallesinde Hababam oyuncularinin katilimiyla gösterilecek. Film gösterimi öncesinde kisa bir söylesi programi da düzenlenecek.

5 Temmuz Pazartesi aksami Fetih Mahallesi Buhara Parki’nda baslayacak açik hava sinema keyfi; Yeniçamlica, Içerenköy, Kayisdagi, Küçükbakkalköy ve Mustafa Kemal mahallelerinde devam edecek. Film gösterimleri her aksam saat 20.15’de baslayacak.
Kaynak: İHA