Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Ardahan'daki 'Genç Ofis'in Açilis Törenine Katildi Açiklamasi

'Sayin Cumhurbaskanimizin öncülügünde gelecegimizin misyonu olan gençlerimiz için bugüne kadar oldugu gibi ortaya koydugumuz çabayi, bundan sonra da sürdürecegiz'.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, gençler için ortaya koyduklari çabayi bundan sonra da sürdüreceklerini belirtti.

Bazi ziyaretlerde bulunmak üzere Ardahan'a gelen Bakan Kasapoglu, Valilik ziyaretinde sporcular tarafindan karsilandi.

Sporcularla bir süre sohbet eden Kasapoglu, Vali Hüseyin Öner ile bir süre görüstükten sonra Valilikteki Il Degerlendirme Toplantisi'na katildi.

Ardindan Vali Öner, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve beraberindekilerle esnaf ziyareti gerçeklestiren Kasapoglu, tarihi Ardahan Kongre Binasi'ni da gezdi.

AK Parti Il Baskani Kaan Koç ve partililerle de parti binasinda bir araya gelen Kasapoglu daha sonra tarihi Ardahan Kalesi'nde gençlerle bulusarak sohbet etti.

Burada gençlerin sorularini yanitlayan Kasapoglu, salgin nedeniyle ertelenen birçok spor müsabakalari ile etkinliklerin normallesme süreciyle yeniden baslayacagini aktardi.

- "Gençler neredeyse biz oradayiz"

Bakan Kasapoglu, ardindan Ardahan Üniversitesi yerleskesindeki Mühendislik Fakültesi binasinda yapimi tamamlanan "Genç Ofis"in açilisinda yaptigi konusmada, kente yapilan spor yatirimlarindan bahsetti.

Türkiye'nin genç nüfusa sahip oldugunu ve bunun gelecek açisindan önemli oldugunu ifade eden Kasapoglu, söyle konustu:

"Gençler neredeyse biz oradayiz. Bizim en büyük politikalarimizdan birisi gençlerimizdir. Gençler, bizim en büyük umudumuzdur. Dünyada en genç nüfusa sahip ülkelerden birisiyiz. Avrupa'da ise en genç nüfusa sahibiz. Bu noktada gençlerimiz için her türlü çabayi, her türlü konuyu seferber etmek, bizim gelecegimiz adina en büyük politikalarimizdan biridir. Sayin Cumhurbaskanimizin öncülügünde gelecegimizin misyonu olan gençlerimiz için bugüne kadar oldugu gibi ortaya koydugumuz çabayi, bundan sonra da sürdürecegiz. Inaniyorum ki pandemi biter bitmez okullar açilinca burasi önemli bir yasam alani olacak."

Gençlik merkezleri ve genç ofislerin 7/24 esasina göre hizmet verecegini belirten Kasapoglu, bu alanlarin gençlere yeni bir heyecan kattigini anlatti.

Kasapoglu ve beraberindekiler açilisin ardindan üniversite yerleskesinde bulunan ve yeni yapilan bowling salonuna geçti.

Vali Öner ve milletvekili Atalay ile bowling oynayan Kasapoglu, burada Göle ilçesindeki voleybol takiminin sporculariyla da bir araya gelerek sohbet etti.
Kaynak: AA