Edremit Belediyesinin 'Kültür Ve Turizm' Dergisi Yayin Hayatina Basladi

Van’in Edremit Belediyesinin, kentin zengin tarih, kültür ve turizmini okuyucuyla bulusturan “Edremit Kültür ve Turizm” dergisi yayin hayatina basladi.

Edremit Belediyesinin 'Kültür Ve Turizm' Dergisi Yayin Hayatina Basladi
Belediye Baskani Ismail Say’in göreve baslamasiyla özellikle turizm alaninda önemli çalismalara imza atan Edremit Belediyesi, kentin zengin tarih, kültür ve turizmini tanitmak amaciyla “Edremit Kültür ve Turizm” dergisini okuyucularla bulusturdu. Ilk sayisinda Edremit’in turizm alaninda önemli bir yere sahip olan degerlerinin yer aldigi dergi, her sayisinda farkli konulara yer verecek. Oldukça zengin ve degerli metinler barindiran derginin ilk sayisinda, Edremit’in güzellikleri basta olmak üzere Samran Kanali, Kiz Kalesi, kiliseler, Zerrin Kadeh Çiçegi, Engil Salelesi, flamingolar, yöresel el sanatlari, Ali Pasa agiti, Dilkaya Höyügü, Dönemeç Deltasi, Dev Dami, tas sokaklar, Urartu surlari, Zivistan Kalesi ve Urartu yazitlari gibi konular yer aldi.

Edremit Belediyesi, kentin turizmine katki sunmak için hazirlayip yayinladigi “Edremit Kültür ve Turizm” dergisini 3 ayda bir okuyucuyla bulusturacak.
Kaynak: İHA