'Bir Delinin Hatira Defteri' 7-8 Temmuz'da Sahnelenecek

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, 2021 sezonuna Erdal Besikçioglu'nun "Bir Delinin Hatira Defteri" oyunu ile baslayacak.

Nikolay Vasilyeviç Gogol’un unutulmaz eseri, URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal destegiyle KüçükÇiftlik Park bahçesinde 7-8 Temmuz'da sanatseverlerle bulusacak.

Çar 1. Nikolay’in baskici devrinde, siradan ve küçük bir devlet memuru Poprisçin'in delilige gidis öyküsünü tiyatro sahnesine tasiyan eserin uyarlamasini ve yönetmenligini M. Cem Emüler üstlendi. Eser, Tatbikat Sahnesi tarafindan sahneye konuldu.

Tiyatro sanatinin güçlenmesine destek amaciyla önceki yil tiyatrolara kapilarini açan KüçükÇiftlik Park'in açik hava sahnesi, hijyen ve sosyal mesafe kurallarina uygun tasarlandi.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 14 Temmuz'da "Ahmed Arif - Sahdamarim", 28-29 Temmuz'da "Cyrano de Bergerac" (prömiyer), 4 Agustos'ta "Üçü Bir Arada", 5 Agustos'ta "Plastik Asklar", 11-12 Agustos'ta "Cimri", 25-26 Agustos'ta "Bir Baba Hamlet", 1 Eylül'de "Batinin Sonu", 8 Eylül'de "Yeni Bir Sarki", 9 Eylül'de "Çamlica'nin Üç Gülü", 10 Eylül'de "Sevgili Arsiz Ölüm Dirmit", 22 Eylül'de ise "Ben Anadolu" adli oyunlarla devam edecek.

Kaynak: AA