Agri'da '1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor' Etkinligi Ödülleri Verildi

Agri Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, "Mesleki Egitimde 1000 Okul Projesi" kapsaminda “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor” etkinliginin meslek liselerindeki ögrencilere yönelik resim ve müzik alanlarinda düzenlenen yarismada dereceye giren ögrencilere ödüllerini verdi.

Agri'da '1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Bulusuyor' Etkinligi Ödülleri Verildi
Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, proje kapsaminda 81 ildeki ögrencilerin resim ve müzik çalismalari sonucunda gerçeklestirilen yarismada, dereceye giren ögrenciler için düzenlenen ödül töreninde ögrencilerle çevrim içi bir araya geldi. Bakan Selçuk’un konusmasinin ardindan ödül törenine geçildi. Il Milli Egitim Müdürlügü toplanti salonunda düzenlenen ödül törenine Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Edip Erdogan, Milli Egitim Sube Müdürü Mehmet Özmüs, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Yarismada, müzik alaninda Merkez Ögretmen Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrenci Rehsan Levent birinci, Agri Semerkant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi Mizgin Karaduman ikinci ve Dogubayazit Sehit Polis Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi Dilan Çelik üçüncü olurken, resim alaninda Dogubayazit Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi Rojin Yasmin birinci, Dogubayazit Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi Ilknur Sarihan ikinci ve Dogubayazit Sehit Polis Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencisi Seval Salman üçüncülügü elde etti. Ögrencileri tek tek tebrik eden Il Milli Egitim Müdürü Tekin, ögrencilere ödüllerini verdi. Il Milli Egitim Müdürü Tekin, ayrica projeye ev sahipligi yapan Merkez Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi ögretmenlerinden Firat Aydin, Cenap Erim ile ögrencilerinden Yusuf Islam Teymur, Faruk Aladag, Mehmet Nuri Ilhan, Urfan Altun ve Oguzhan Baysoy’a katkilarindan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA