Rektör Kus, Ailelerin Sinav Heyecanina Ortak Oldu

Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS-2021) için Cagis Kampüsünde bulunan ögrenci velileri ve yakinlarini yalniz birakmayarak sinav heyecanlarina ortak oldu.

Rektör Kus, Ailelerin Sinav Heyecanina Ortak Oldu
Il Jandarma Komutani J. Kd. Albay Tarik Hekimoglu ile birlikte aileler ile görüsen Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, sinav sonuçlarinin ögrenciler ve aileleri için hayirlara vesile olmasini diledi.

Sinavin sorunsuz yürütülmesi adina ilgili kurumlarla birlikte koordineli biçimde çalisildigini ifade eden Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, ögrencileri ve ailelerini Balikesir Üniversitesi Çagis Kampüsünde agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirtti.

Kampüs alaninda bulunan ögrencilerin ve ailelerinin tüm ihtiyaç ve taleplerinin dikkate alindigini söyleyen Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, sinavda olan ögrencilerini bekleyen aileler için yaptigi ikramlari için de Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür etti. Iki gün süren sinav programinda Pazar günü yaklasik 3 bin 500 ögrencinin Balikesir Üniversitesi Çagis Kampüsünde sinava katildigini dile getiren Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, sinavin sorunsuz yürütülmesi için çaba gösteren kurumlara ve sinav görevlilerine de tesekkür etti.
Kaynak: İHA