Mardin Valisi Ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Demirtas, Yol Yapim Çalismalarini Inceledi

Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas, kent genelinde Büyüksehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanlari içinde bulunan yollarda çalismalarin belirlenen plan ve program dahilinde ilerledigini kaydetti.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Demirtas, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Fen Isleri Daire Baskani Cebrail Aslan ile Savur ve Artuklu ilçelerinde yol yapim ve bakim çalismalarini inceledi, çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Projelendirilen çalismalarin kis aylarina girmeden tamamlamak için hummali bir çalisma yürütüldügü belirten Demirtas, belediye olarak sehrin her noktasinda var olduklarini söyledi.

Alt yapidan üst yapiya kadar sehir genelinde genis kapsamli çalismalarin devam ettigini dile getiren Demirtas, söyle devam etti:

"Mardinimizin her ilçesi bizler için ayri bir öneme sahiptir. Savur ilçemizde içme suyu, kanalizasyon ve yol yapim, bakim ile onarim çalislarimiz hizli bir sekilde ilerliyor. Imkanlarimizi tasarruflu bir sekilde kullanarak ilçelerimizin ihtiyaçlarina cevap vermeye çalisiyoruz. Savur'da yaklasik olarak 40 kilometrelik yolda çalismalarimizin sonuna geldik. Artuklu'da Göllü, Gökçe ve Ortaköy'u birbirine baglayan grup yolunda sathi kaplama çalismalarimiz basladi. Yetki ve sorumluluk alanimizda bulunan bütün yollarda planlanan program dahilinde ilerliyoruz."

Kaynak: AA