Kars'ta Tarlalarda Açan 'Sari Çiçekler' Görsel Sölen Sundu

Kars’ta tarlalarda açan sari çiçekler görsel sölen sundu. Sari çiçeklerle kaplanan tarlalar ve araziler, yesilin birbirinden güzel tonlariyla bütünlesip adeta renk cümbüsüyle görenleri büyüledi..

Kars'ta Tarlalarda Açan 'Sari Çiçekler' Görsel Sölen Sundu


Kars’in Arpaçay ilçesine bagli Dogruyol köyünde tarlalari adeta bir çarsaf gibi örten sari çiçekler, kartpostallik görüntüler ortaya çikardi.

“Bir renk söleni sunuyor”

Kars’in güzelligiyle insanlari büyüledigini ifade eden vatandaslar, “Su anda bir çiçek tarlasinin içerisindeyim. Muhtesem bir görüntü var. Sari çiçekler açmis, doganinin bize bahsettigi güzellik, bir renk söleni sunuyor. Insanin ruhunu dinlendiriyor. Tabi ki Kars’tayiz, Kars’ta böyle yerler çok ama burasi nadide bir yer, bir tarla, çiçek tarlasi, harika bir görüntü var. Müthis derecede insanin enerjisini aliyor. Bu kisitli günlerde koronanin verdigi stresi azaltti diyebilirim” dedi.



Arpaçay’a bagli Dogruyol köyündeki tarlalarda açan sari çiçekler güzelligiyle dikkati çekiyor. Sari çiçeklerle kaplanan tarlalar ve araziler, yesilin birbirinden güzel tonlariyla bütünlesip adeta renk cümbüsüne dönüstü. Tarlalari bir çarsaf gibi örten sari çiçekler, kartpostallik görüntüler ortaya çikardi.
Kaynak: İHA