Içisleri Bakan Yardimcisi Ersoy Ve Çatakli'dan CHP'ye Tepki

Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy ve Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafindan yapilan paylasima tepki gösterdi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Ersoy Ve Çatakli'dan CHP'ye Tepki
Cumhuriyet Halk Partisi’ne ait resmi sosyal medya hesabindan yapilan paylasimda, "Türkiye bu zorbaligi hak etmiyor. Kendi yasam tarzlarinin disinda hiç kimseye saygi duymayan, görevinin basindaki gazetecilere, farkli kimliklere bu zulmü reva gören zihniyeti kiniyoruz. Cumhuriyetimizin layik oldugu demokrasiyi hep birlikte insa edecegiz" ifadeleri yer aldi. Bu paylasima cevap veren Içisleri Bakan Yardimcisi Ersoy, "Izinsiz gösteri sirasinda polise direnenleri gözaltina almak zorbalik degildir. Esas zorbalik, toplumda iktidara tepki uyandirmak adina, hiçbir sinir tanimadan kurumlarimiza fütursuzca, her türlü yalana sarilarak saldirip sonrasinda özür dileyecek erdemi gösterememektir" ifadelerini kullandi.

CHP tarafindan yapilan ayni paylasima tepki gösteren Içisleri Bakan Yardimcisi Çatakli ise, "Asil biz vatandasin huzur ve güvenligi için çalisan polisimize ’zorba’ diyen zihniyeti siddetle kiniyoruz" açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA