Denizi Kirletme Tartismasi Hastanede Bitti

Antalya’da denizi kirlettigi için uyardigi 2 kisiyi, kendisini darp ettikleri gerekçesiyle bogazindan falçatayla yaralayan sahis yasadigi çadirinda polis tarafindan yakalandi. Yarali 2 kisinin kendi imkanlariyla hastaneye gittikleri ögrenildi.

Denizi Kirletme Tartismasi Hastanede Bitti
Iddiaya göre, Muratpasa ilçesi Yesilbahce Mahallesi’nde falezlerin alt kisminda kurdugu çadirda yasayan Bekir S. (30) denizi kirlettikleri gerekçesiyle Özcan G. (30) ve Atilla A. (25) ile sabah saatlerinde tartisti. Tartismanin ardindan saat 20.00 siralarinda Bekir S.’nin bulundugu yere tekrar gelen Özcan G. ve Atilla A., Bekir S. ile yeniden tartismaya basladi.

Bekir S. yaninda bulunan falçata ile Atilla A. ve Özcan G.’yi bogazindan yaraladi. Yarali 2 kisi 30 metrelik falezlerden kendi imkanlariyla çikarak hastaneye gitti. Vatandaslarin yaralilari görüp ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bekir S. yasadigi çadirda yakalandi. Bekir S.’nin polise darp edildigini söylemesi üzerine olay yerine saglik ekipleri çagrildi. Ilk müdahalesi yapilan Bekir S. ambulans ile önce Atatürk Devlet Hastanesi’ne ardindan Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Polis, Bekir S.’nin olay sirasinda kullandigi falçatayi önce çadiri ve çantasinda aradi ancak bulamadi. Ekiplerin çadir ve çadirin bulundugu bölgede yaptigi arama da sonuç vermedi. Olayla ilgili sorusturmanin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA